MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmirli muhtardan Kılıçdaroğlu'na kürsüde çiçekli plan teşekkürü!
Politika
6 Nisan 2021 Salı 16:12

İzmirli muhtardan Kılıçdaroğlu'na kürsüde çiçekli plan teşekkürü!

Karşıyaka'da krize neden olan planların yenilenme kararının ardından Ankara'nın yolunu tutan Cumhuriyet ve İnönü Mahallesi temsilcileri süreçte itirazlarını İzmir temasları sırasında bizzat ilettikleri CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na grup toplantısında çiçek sunarak teşekkür etti. Kürsüde konuşan Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Dağhan, "Başın düştü mü dara, düşünme kara kara. Halktan yana, Kemal Kılıçdaroğlu’nu ara” ifadelerini kullandı. 

GERÇEKİZMİR - İzmir'in Karşıyaka ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi'nin tamamının yanı sıra İnönü ve Örnekköy mahallelerini de kapsayan imar planlarının önce Karşıyaka Meclisi ardından da Büyükşehir Belediye Meclisi'nde onaylanması krize neden olmuştu. 

Mahalle sakinleri süreçte itirazlarını sık sık dile getirirken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Karşıyaka'da katıldığı kentsel dönüşüm programında yapılan eylem sonrası kriz tırmanmış, CHP Lideri mahalle sakinleriyle bizzat görüşürken ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Özay Dağhan'ın arayarak planların iptal edileceğini açıklamıştı. 
?
Kriz planların yenilenmesi kararıyla son bulurken, Cumhuriyet Mahallesi ve İnönü Mahallesi sakinleri bugün Ankara'nın yolunu tuttu ve CHP Grup Toplantısına katıldı. 

Toplatının başında kürsüye davet edilen temsilciler Kılıçdaroğlu'na çiçek vererek teşekkür sundu. Çiçeği heyet adına temsil eden Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Dağhan kürsüde yaptığı konuşmada “Buraya gelirken bir pankartım vardı ama yasakmış içeri almadılar. Ben izninizle o yazıyı okumak istiyorum. Başın düştü mü dara, düşünme kara kara. Halktan yana, Kemal Kılıçdaroğlu’nu ara” ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir