MENÜ
İzmir 14°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karabağlar'da kısıtlamada hizmet mesaisi!
Yerel Yönetimler
28 Şubat 2021 Pazar 09:43

Karabağlar'da kısıtlamada hizmet mesaisi!

Karabağlar Belediyesi ekipleri sokağa çıkma kısıtlaması günlerini fırsata çevirerek, ilçenin dört bir yanında hizmet üretmeye devam ediyor. Geçen haftalarda yaşanan sel felaketinin izlerini hızla silen ekipler, park ve bahçeleri yaklaşan ilkbahar mevsimine hazırlıyor. Ayrıca yol ve kaldırım çalışmaları da ara vermeksizin sürüyor.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, daha önce olduğu gibi bu hafta sonu da sahaya çıkarak yapılan çalışmaları denetledi; alınteri döken işçilere kolaylıklar diledi. Esentepe Mahallesi 46 Sokak'ta sel felaketi nedeniyle yıkılan duvarların yenilenmesi çalışmalarını inceleyen Başkan Selvitopu, bölgede oturan vatandaşlarla sohbet etti. Mahalle Muhtarı Şenay Cengiz'in de eşlik ettiği incelemede Başkan Selvitopu, metrelerce yükseklikteki duvarın kısa sürede tamamlanacağını ve üzerine korkuluk yapılarak gerekli güvenlik önlemlerinin alınacağını vurguladı.

Başkan Selvitopu daha sonra, Muammer Akar Mahallesi'nde Poligon Deresi'nin taşması sonucu yıkıldığı için Karabağlar Belediyesi ekiplerince onarılan bahçe duvarlarını ve dere kenarına yapılan istinat duvarlarını inceledi.

Parklar bahara hazırlanıyor
Başkan Selvitopu, Poligon Mahallesi Vali Hüseyin Öğütçen Parkı'ndaki yenileme çalışmalarını da denetleyerek, çocuk oyun alanı, tretuvar ve yeşil alan düzenlemesi gibi ayrıntılara baktı. Yapılması gerekenlerle ilgili ekipleri yönlendirdi. Esenyalı Mahallesi 119/1 sokaktaki park düzenlemesini de yakından inceledi.

Karabağlar Belediyesi'nin özellikle, cadde ve sokakların boş olması nedeniyle kısıtlama yapılan hafta sonları tüm gücüyle sahada olduğunu vurgulayan Başkan Selvitopu, “Karabağlar'ın 58 mahallesi ve 3600 sokağına hizmet vermek için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Ekiplerimiz ilçenin dört bir yanında, yol ve kaldırım yapımından yeşil alan düzenlemeleri, yaşadığımız sel felaketinin izlerinin silinmesinden parklarımızı ilkbahara hazırlamaya kadar, birçok farklı işi aynı anda yürütüyorlar. Karabağlar'da yaşayan 500 bin vatandaşımızın hayatını kolaylaştırmak, kentimizi modern bir hale getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Ekipler bu hafta sonu ayrıca, Abdi İpekçi, Peker, Limontepe, Sevgi, Vatan, Gazi, Umut ve Barış mahallelerinde yol, kaldırım, tretuvar, bordür yapım ve onarım çalışması gerçekleştirdiler.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir