MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karşıyaka kaptanına güveniyor
Spor
14 Ağustos 2019 Çarşamba 13:25

Karşıyaka kaptanına güveniyor

Karşıyaka'da kaptan Mustafa Aşan, hırslı futbolu ve tecrübesiyle yeni sezonda da yeşil-kırmızılı takımın en kilit isimlerinden biri olacak.

TFF 3. Lig temsilcisi Karşıyaka'da kaptan Mustafa Aşan, hırslı futbolu ve tecrübesiyle yeni sezonda da yeşil-kırmızılı takımın en kilit isimlerinden biri olacak. Karşıyaka'nın 1. Lig'de mücadele ettiği 2015-16 sezonunun ikinci yarısından bu yana yeşil-kırmızılı formayı taşıyan Mustafa, iki kez küme düşme acısı yaşamasına rağmen yuvada kalmayı tercih etti. Geçen sezon takımın 3. Lig'de Play-Off oynamasında önemli pay sahibi olan 30 yaşındaki futbolcu kendisine gelen teklifleri kabul etmeyerek sözleşmesini yeniledi.

Karşıyaka'nın kadrosundaki altyapıdan yetişmeyen tek oyuncu olan Mustafa Aşan, yeşil-kırmızılı ekibin en deneyimli ismi olarak dikkat çekiyor. Sahada pes etmeyen karakteriyle taraftarların gönlünde taht kuran usta kramponun takımdaki rolünün büyük olduğunu dile getiren teknik direktör Mesut Toros, "Temposunu hiç bozmuyor, idmanda da maçta da aynı. Çok özverili. Gençlerimiz onun profesyonelliğini örnek almalı. Karşıyaka'yı çok seviyor. Taraftarımız da mücadeleci ruhu nedeniyle Mustafa'yı seviyor" dedi. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir