MENÜ
İzmir 14°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kaya'dan Soyer'e o görüntülerle salvo: Turgutlu'yu bırak, Turgut'a bak!
Politika
26 Temmuz 2021 Pazartesi 13:13

Kaya'dan Soyer'e o görüntülerle salvo: Turgutlu'yu bırak, Turgut'a bak!

AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, geçtiğimiz yıl da gündeme getirdiği Seferihisar’a bağlı Turgut Mahallesi’nde dere yatağına  akan kanalizasyonla ilgili sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaparak İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e tepki gösterdi. Soyer'in Gediz mesaisine gönderme yapan Kaya, “07.08.2020'de burayı gündeme getirmiştik. 1 yıl oldu, değişen bir şey yok Turgutlu'yu bırak, Turgut'a bak!” ifadelerini kullandı.

GERÇEKİZMİR - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Başkanı Tunç Soyer, Murat Dağı’ndan doğan, geçtiği 401 kilometrelik hat üzerindeki tarım alanlarına can veren aynı zamanda İzmir'in içme suyunu besleyen Gediz Nehri ve havzasındaki inceleme mesaisine, muhalafet cephesinden tepkiler gelmişti.

Son olarak AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, geçtiğimiz yıl da gündeme getirdiği Seferihisar’a bağlı Turgut Mahallesi’nde dere yatağına akan kanalizasyonla ilgili sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaparak Soyer’e seslendi. Kaya, paylaşımında Soyer'e Gediz mesaisi göndermesi yaparak,  “07.08.2020'de burayı gündeme getirmiştik. 1 yıl oldu, değişen bir şey yok Turgutlu'yu bırak, Turgut'a bak!” ifadelerini kullandı.

Kaya paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
Seferihisar Turgut Köyü'ndeyiz! CHP'li Soyer'in lavanta hasadı yaptığı yerdeyiz.  Açıkta akan kanalizasyon sağlığı tehdit ediyor, tarım arazilerine zehir boşalıyor.  07.08.2020'de burayı gündeme getirmiştik. 1 yıl oldu, değişen bir şey yok Turgutlu'yu bırak, Turgut'a bak!

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir