MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kemalpaşa'da yas günü: Başkan yardımcısına veda...
Yerel Yönetimler
4 Mayıs 2021 Salı 13:51

Kemalpaşa'da yas günü: Başkan yardımcısına veda...

Korona virüs sebebiyle bir süredir tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Kemalpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Coşkun düzenlenen törenle uğurlandı.

Koronavirüs sebebiyle bir süredir tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Kemalpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Coşkun düzenlenen törenle uğurlandı.

Kemalpaşa Belediyesi’nde Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Ramazan Coşkun için belediye önünde cenaze töreni düzenlendi.

Törene, Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Hakan Yazar, İYİ Parti İlçe Başkanı Nizamettin Yılmaz, CHP İlçe Başkanı Ahmet Cemil Balyeli, belediye başkan yardımcıları , meclis üyeleri, belediye personeli ve yakınları katıldı. 

Belediye önünde düzenlenen törende taziyeleri kabul eden Başkan Rıdvan Karakayalı duygu dolu konuşmasında, “Değerli dostlar sözün bittiği yerdeyiz. Ramazan Bey, yıllarca Türk Silahlı Kuvvetleri’nde görev yapmış görevini şerefle şanla bitirmiş biriydi. Daha sonra siyasi birlikteliğimiz başladı, belediyemizde  de ulvi göre gelmiş ve işini çok iyi bir şekilde yapmaya devam ederken dünyayı saran bu hastalıktan dolayı hayatını kaybetti. Ruhu şad olsun biz hakkımızı helal ediyoruz. O da bize hakkını helal etsin. Ölümlü dünyada birbirimizi kırmayalım. Bizler yöneticiyiz, kısa bir ömür işte geldik gidiyoruz. Allah geride kalan ailesine uzun ömürler versin. Katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum ” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ve taziye kabulünün ardından belediye önündeki tören alanından dua ve karanfillerle uğurlanan cenaze Çınarköy mezarlığında defnedildi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir