MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kılıçdaroğlu'ndan İzmir ve Egeli başkanlarla 3 gündemli video-toplantı!
Politika
4 Mayıs 2021 Salı 16:50

Kılıçdaroğlu'ndan İzmir ve Egeli başkanlarla 3 gündemli video-toplantı!

CHP Lideri, partisinin Ege Bölgesi ilçe belediye başkanlarıyla video konferans toplantısı yaptı. İzmir’den CHP’li başkanlarında yer aldığı toplantının ana gündemini, tam kapanmada yapılan çalışmalar, tarım projeleri ve yoksulluk haritası oluşturdu. CHP'li başkanlar önümüzdeki günlerde çalıştay ve büyük tarım buluşmasında bir araya gelecek.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ege Bölgesi ilçe belediye başkanlarıyla video konferans yöntemiyle toplantı yaptı.

İzmir'in CHP'li belediye başkanlarının da katıldığı toplantıda Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun da yer aldı.

Belediye başkanlarının salgın ve 17 günlük tam kapanma sürecinde yaptıkları çalışmalar ile hayata geçirdikleri tarım projelerine yönelik bilgilendirme yaptıkları öğrenildi. Belediye başkanlarına tarım çalışması yapmaları, üreticinin elinde kalan ürünler için belediyelerin destek olması istendi. 

Toplantıda belediyelerden ilçelerinde yoksulluk haritası çıkarılması ve bu doğrultuda sosyal politikalar üretilmesi istendi. Yoksulluk tablosu hazırlayan ilçeler ise sunum yaptı.

Öte yandan Haziran ayında ilçe belediye başkanlarının katılımıyla Gaziantep’te çalıştay, Ekim ayında ise büyük bir tarım buluşmasının planlandığı başkanlara bildirildi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir