MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Konak'ta Pekdaş'ın yardımcısı istifa etti, Karşıyaka için yola çıktı
Politika
30 Kasım 2018 Cuma 19:12

Konak'ta Pekdaş'ın yardımcısı istifa etti, Karşıyaka için yola çıktı

Konak Belediye Başkan Yardımcısı Yunak görevinden istifa etti. Yunak, CHP'den Karşıyaka Belediye Başkan Aday Adaylığı  başvurusunda bulundu.

GERÇEKİZMİR- Türkiye Mart 2014'te yapılacak yerel seçimlere kilitlendi. Partilerde yerel seçim hazırlıkları sürerken, aday adayı trafiği de sürüyor.

Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlar için adaylık yolunda son istifa tarihi 1 Aralık...

Sürenin dolmasına sayılı saatler kala Cumhuriyet Halk Partisi'nde(CHP) hareketlilik sürüyor. 

Konak Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yunak, görevinden istifa ederek aday adaylığını seçti. Yunak’ın istikameti Karşıyaka oldu. Deneyimli bürokrat  CHP'den Karşıyaka Belediye Başkan aday adayı dosyasını CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım’a teslim etti.

Yunak Karşıyaka’da yapılan güzel işlerin devamı ve Karşıyaka’yı layıkı ile yönetmeye aday olarak yola çıktığını söyleyerek “ Karşıyaka da CHP li bir başkanın olması ve bunun devam etmesi en önemli amacım, ayrıca belediye başkanı olduğum zaman 20 senelik belediye yöneticiliğimde edindiğim deneyim üzere siyaseti sevgili ilçe başkanımız yürütecek. Biz belediyenin bir kamu yönetimi olduğunun farkında olarak Karşıyakalılara kamu hizmetlerinin daha iyi ulaşmasını sağlamayı amaç edineceğiz. Bunun altını özellikle çizmek istiyorum” dedi.

Sözlerine “Karşıyaka’nın farklı bir ruhu farklı bir ışığı var” diyerek devem eden Yunak “ Türkiye’nin en aydın en güzel insanlarının yaşadığı bir kent olan Karşıyaka’nın yönetimine talip olmak büyük bir gurur, ben 2014 belediye seçimleri sonrasında Karşıyaka Belediyesinde görev yapmak istedim ama olmadı. Bu süreçte Karşıyaka’ya hizmet etmek hep içinde kaldı. Hatta dedim ki Karşıyaka’ya hizmet etmeden ölürsem gözüm açık gidecek. Bu duygularla yola çıktım. Hepinize teşekkür ederim” dedi.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir