MENÜ
İzmir
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Narlıdere'de öğretmenlere saygı
Yerel Yönetimler
24 Kasım 2022 Perşembe 10:38

Narlıdere'de öğretmenlere saygı

Narlıdere Belediyesi ev sahipliğinde, Narlıdere Kent Konseyi'nin katkılarıyla 'Huzur Klasik Türk Müziği Topluluğu Öğretmenlere Saygı Konseri’ düzenlendi.

Narlıdere Belediyesi ev sahipliğinde, Narlıdere Kent Konseyi'nin katkılarıyla 'Huzur Klasik Türk Müziği Topluluğu Öğretmenlere Saygı Konseri’ düzenlendi. Narlıdere Huzurevi sakinleri arasında yer alan emekli öğretmenlerin de sahneye çıkarak hep bir ağızdan Öğretmen Marşı’nı seslendirdiği konser, sanatseverlerden büyük alkış aldı. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin kendisinin de Köy Enstitülü bir öğretmen çocuğu olduğunu ifade ederek, “Bu yüzden Cumhuriyetin bize kazandırdıklarını çok iyi biliyorum. Ülkemize fedakârca hizmet eden tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum” dedi.

Narlıdere Belediyesi’nin ev sahipliğinde Narlıdere Kent Konseyi'nin katkılarıyla düzenlenen 'Huzur Klasik Türk Müziği Topluluğu Öğretmenlere Saygı Konseri’, sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Tamamı amatör ses ve saz sanatçılarından oluşan koro, Şef Ahmet Yarlıgaş yönetiminde Narlıdere Atatürk Kültür Merkezi’ne gelenlere muhteşem bir konser verdi. Rast, acem kürdi, muhayyer ve nihavend makamındaki şarkıları başarıyla seslendiren koro, sanatseverlerden büyük alkış aldı.

ÖĞRETMENLER SAHNEDE

'Huzur Klasik Türk Müziği Topluluğu Öğretmenlere Saygı Konseri’nde öğretmenler de sahneye çıktı. Koroda görevli emekli öğretmenlerin yanı sıra Narlıdere Huzurevi sakinleri arasında yer alan emekli öğretmenler de sahneye çıkarak hep bir ağızdan Öğretmen Marşı’nı seslendirdi. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin hayatını öğrencilerine adayan öğretmenleri tek tek tebrik ederken, Hukuk Profesörü, Araştırmacı Yazar ve Öğretim Görevlisi Bilge Umar’a da çiçek takdim etti.

İYİ Kİ VARSINIZ

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, her bir vatandaşın hayatına dokunan öğretmenleri onurlandırmak için düzenlenen konsere emek verenlere teşekkür ederek, “24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenlerimize saygımızı göstermek için buradayız. Türkiye’nin en güzel, en modern huzurevlerinden biri Narlıdere’mizde yer alıyor. Türkiye’nin her tarafından genç ve dinamik yurttaşlarımızı Narlıdere’mizde görmekten çok mutluyuz. Ülkemize, Cumhuriyetimize hizmet etmiş insanların Narlıdere’de olması bizleri gururlandırıyor. İyi ki varsınız. Köy enstitülü bir öğretmen çocuğu olarak Cumhuriyetin bize kazandırdıklarını çok iyi biliyorum. Ülkemize fedakârca hizmet eden tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aramızdan ayrılan kıymetli öğretmenlerimizi de saygı ve minnetle anıyorum” diye konuştu.

İlçe protokolünün ve vatandaşların ilgiyle takip ettiği konser, hep bir ağızdan söylenen şarkılarla sona erdi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir