MENÜ
İzmir 11°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Narlıdere'de şarkılar farkındalık için söylendi
Kültür-Sanat
23 Kasım 2022 Çarşamba 10:39

Narlıdere'de şarkılar farkındalık için söylendi

Türk Sanat Müziğinin en güzel eserleri, Anadolu’nun gönüllerde yer eden türküleri Narlıdere’de yankılandı. Narlıdere Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) İzmir Şubesi ve Turgay Kızıltuğ Müzik Akademisi’nin işbirliğiyle düzenlenen Solistler Geçidi Özel Konseri, sanatseverlere unutulmaz anlar yaşattı

Narlıdere Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) İzmir Şubesi ve Turgay Kızıltuğ Müzik Akademisi’nin işbirliğiyle Narlıdere Belediyesi AKM’de düzenlenen Solistler Geçidi Özel Konseri, sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Köy-Koop İzmir Birliği Başkanı Neptün Soyer, İzmir Büyükşehir Belediyesi Engelsiz İzmir Komisyonu Başkanı ve Narlıdere Belediyesi Meclis Üyesi Dolunay Bayer, TSD İzmir Şube Başkanı İlknur Peder de sanatın iyileştirici gücünü hissettiren konseri takip edenler arasındaydı. Şefliğini Turgay Kızıltuğ’un, koordinatörlüğünü Fatih Gürsoy Tekin’in üstlendiği konserin sunumunu ise Coşkun Saygılı yaptı. Türk Sanat Müziği eserlerinin, Anadolu’nun en güzel türkülerinin seslendirildiği konser takip edenlere müzik ziyafeti sunarken, engelsiz yaşam konusunda da farkındalık mesajı verildi.

SANAT ŞİFA VERİYOR
Konserde kısa bir konuşma yapan Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) İzmir Şube Başkanı İlknur Peder, konsere gelenlere teşekkür ederek, “2019 yılından bu yana arkadaşlarımızla birlikte bu güzel çalışmalara imza atıyoruz. Yaptığımız zahmete değdiğini görmek bizleri oldukça mutlu ediyor. Sanatın çok kıymetli olduğuna ve bizlere şifa verdiğine inanıyorum. Müziğin ve sanatın her dalının hayatımızda olduğu etkinliklerimize devam edeceğiz” diye konuştu.

Kulakların pasını silen konser, Türk Müziği Korosu adına Şef Kızıltuğ’a çiçek takdimi ile sona erdi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir