MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
O ilçedeki krizde flaş gelişme: Köy malları satışına yargı freni!
Güncel
9 Nisan 2021 Cuma 12:27

O ilçedeki krizde flaş gelişme: Köy malları satışına yargı freni!

Bergama Belediyesi’nin İl Özel İdareleri’nin kapatılması sonrasında mülkiyetine geçen bazı köy arazilerini satma kararında flaş bir gelişme yaşandı. Mahkeme; İYİ Parti Bergama İlçe Başkanı Nuri Çiftçi ve Bergama Belediyesi’nin İYİ Partili Meclis Üyesi Olgu Altuğ Kemaller’in açtığı dava sonrası 19 parseldeki satışın durdurulması yönünde karar çıkardı.

Mehmet İŞLER / GERÇEKİZMİR - Bergama Belediyesi’nin İl Özel İdareleri’nin kapatılması sonrasında mülkiyetine geçen bazı köy arazilerini satma kararında flaş bir gelişme yaşandı.

Belediye meclisinde alınan karar sonrasında tartışmalar yaşanmış, köylüler ve sivil inisiyatif bölgede eylem düzenlemişti. Ardından ise yargı yolu tutulmuş ve satışların durdurulması için dava açılmıştı. Gelinen süreçte İzmir 3’üncü İdare Mahkemesi bazı parsellerdeki satış için yürütmeyi durdurma kararı verdi.

İYİ Parti Bergama İlçe Başkanı Nuri Çiftçi ve Bergama Belediyesi’nin İYİ Partili Meclis Üyesi Olgu Altuğ Kemaller’in açtığı dava sonrası mahkeme 19 parseldeki satışın durdurulması yönünde karar çıkardı.

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray kararı sosyal medya hesabından "İYİ Parti Bergama İlçe Başkanlığı adına Başkanımız Nuri Çiftçi, Bergama Belediyesi'nin tarım arazilerini satışını durdurma kararı çıkarttılar. Tebrikler. Milletin malına sahip çıkacağız.paylaştı" mesajıyla paylaştı. 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir