MENÜ
İzmir 17°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Özlale’den 'CHP' iddialarına ilişkin net açıklama!
Politika
24 Nisan 2024 Çarşamba 11:58

Özlale’den 'CHP' iddialarına ilişkin net açıklama!

Geçtiğimiz yerel seçimlerde İYİ Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan ancak ardından partisinden istifa eden Özlale CHP’ye geçeceği iddialarına ilişkin konuştu.

Efe Can TAN / GERÇEKİZMİR - 31 Mart yerel seçimlerinde İYİ Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan İzmir Milletvekili Ümit Özlale Cumhuriyet Halk Partisi’ne geçeceğine dair iddialara ilişkin net konuştu.

Özlale İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in yerel seçimde yaşanan başarısızlığın ardından 27 Nisan’da yapılacak kurultayda aday olmama kararı sonrası partisinden istifa ederek bağımsız İzmir Milletvekili olma kararı almıştı.

Yaşananlarından ardından Özlale’nin yol haritası merak edilirken İzmir Milletvekili’nin CHP’ye geçeceği rozetini de Genel Başkan Özgür Özel’in takacağı iddia edildi.

Özlale, iddialara Gerçekİzmir aracılığı ile yanıt verdi.

"HABERLER DOĞRU DEĞİL"

Özlale CHP iddiaları ile ilgili olarak, “Haber doğru değil. Öyle bir şey yok. Partimdem başka bir partiye geçmek için istifa etmedim. CHP’ye geçeceğim iddiaları doğru değil. 27 Nisan’dan sonra İYİ Parti’den istifamı da Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne sunacağım resmi olarak” dedi.

Özlale İYİ Parti kongresinden sonra yol haritasında bir değişiklik olup olmayacağı ile ilgili soruya ise, ‘Sanmıyorum’ diyerek yanıt verdi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Semra
 25 Nisan 2024 Perşembe 13:28
Ozlaleyi çok seviyorduk İzmirliler olarak şansiz olma nedeni Akşener ama son istifa olayı yakışmadı vadeli istifamı olur
 Kemal erdem
 24 Nisan 2024 Çarşamba 12:31
Adam hala ayrılmamış partiden kurultay için teklif bekliyor bence siyasete paraşütle girenler böyle oluyor istifa resti ile kapacak bir koltuk göreveksiniz
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir