MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Pınar KSK kötü gidişe dur dedi
Spor
26 Kasım 2022 Cumartesi 20:47

Pınar KSK kötü gidişe dur dedi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde Pınar Karşıyaka, üst üste 3 mağlubiyetin ardından evinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket'i mağlup etti: 92-76
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde Pınar Karşıyaka, üst üste 3 mağlubiyetin ardından evinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket'i mağlup etti: 92-76. Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'ndaki karşılaşmada yeşil-kırmızılılardan Kuzminskas 25, Delgado ve yeni transfer Angola Rodas 16'şar sayı üretti. Karşıyaka bu skorla 7 maçta 4'üncü galibiyetini alırken, Merkezefendi 3 maç sonra yenilgiyle tanışıp 3 galibiyette kaldı.

Maça Kuzminskas'ın skorer oyunuyla başlayan Karşıyaka öne geçip farkı 11 sayıya taşıdı. İlk periyot 22-11 sonuçlanırken Kuzminskas, ilk 10 dakikada 11 sayıyla Denizli temsilcisi kadar skor üretti. İkinci periyodun başında Pınar Karşıyaka farkı açmaya çalıştı. Rogkavopoulos ve Harrison'un üst üste üçlükleriyle Merkezefendi farkı 4 sayıya kadar düşürse de McCollum'un üçlüğü farkın kapanmasına izin vermedi. Bu bölümün ardından üstünlüğü yeniden eline alan ev sahibi devre sonunda soyunma odasına 50-36 önde gitti. Ev sahibinin farkı açmayı sürdürdüğü üçüncü periyot 72-51 bitti. Son bölümde de rahat bir basketbol sergileyen Karşıyaka, salondan 92-76 galip ayrıldı. (DHA)
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir