MENÜ
İzmir 14°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sevgi Yolu'nda yağmur kabusuna son!
Yerel Yönetimler
5 Haziran 2020 Cuma 09:51

Sevgi Yolu'nda yağmur kabusuna son!

Bayraklı Belediyesi, geçtiğimiz günlerde ülke genelinde etkili olan şiddetli yağmurda yaşanan sorunların önüne geçmek için çalışma başlattı.

Bayraklı Belediyesi, geçtiğimiz günlerde ülke genelinde etkili olan şiddetli yağmurda yaşanan sorunların önüne geçmek için çalışma başlattı. Bu kapsamda Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal; İZSU Genel Müdür Yardımcısı Ali Hıdır Köseoğlu ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Kanalizasyon Dairesi Başkanı Mustafa Teloğlu ile birlikte Sevgi Yolu’nda inceleme yaptı. Çalışma kapsamında yeni yağmur suyu kanalları yapılacak ve birikintiye neden olan yağmur suyunun ara yollardan Sevgi Yolu’na girmesi engellenecek.

Yağmurda Sevgi Yolu’nu rahatlatacak çalışma

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, İZSU Genel Müdür Yardımcısı Ali Hıdır Köseoğlu ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Kanalizasyon Dairesi Başkanı Mustafa Teloğlu ile birlikte Sevgi Yolu’nu gezdi. İnceleme sonucu, Sevgi Yolu’na yokuşlardan yağmur suyu gelmesini engellemek üzere yeni yağmur suyu kanallarının döşenmesi, mevcutların da temizlik ve bakımlarının yapılması kararlaştırıldı. Çalışmayla, ara sokaklardaki yağmur suları, yeni kanallar aracılığıyla kısa sürede tahliye edilecek ve Sevgi Yolu’nda birikinti olmayacak.

Sevgi Yolu ve Smyrna’ya yeni düzenleme

Öte yandan vatandaşların da talep ve önerilerini alan Başkan Sandal, Sevgi Yolu ile Smyrna meydanı etrafında iyileştirme ve yeni düzenleme çalışması yapılacağını söyledi. Vatandaşlar ve esnaf ile sohbet edip, yaşadıkları sıkıntıları soran Sandal, bölgede bir daha sorun yaşanmaması için gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir