MENÜ
İzmir 12°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sındır'dan kongre yolunda tarafsızlık ve birlik vurgusu!
Politika
13 Aralık 2019 Cuma 10:45

Sındır'dan kongre yolunda tarafsızlık ve birlik vurgusu!

Bornova siyasetinin en önemli aktörlerinden CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır'dan önemli kongre mesajları geldi. Sındır sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kongreye yönelik tarafsızlık ve birlik mesajı verdi.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) gözler ilçe kongrelerine çevrildi. Partinin kalesi olarak nitelendirilen İzmir’de de kongre maratonu 14 Aralık Cumartesi Günü start alıyor.

Parti içinde kıyasıya yarış yaşanması beklenen maratonda gözlerin çevrildiği ilçelerden biri de Bornova olacak.

İlçe siyasetinin en önemli aktörlerinden CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır'dan önemli kongre mesajları geldi. Sındır sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kongreye yönelik tarafsızlık ve birlik mesajı verdi.

Sındır paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
Kamuoyuna Önemle Duyururum;
CHP Bornova İlçe Kongresine giderken bugüne kadar hiçbir yol arkadaşımın adaylığı konusunda hiç kimse ile herhangi bir görüşmem olmamıştır. Özgür iradesiyle yola çıkan olası tüm adaylarımız benim için değerlidir ve hepsine içtenlikle başarılar dilerim.Süreç içerisinde partimizi en iyi şekilde temsil edebilecek, ilçemize, ülkemize ve insanlığa en yararlı çalışmaları yapabilecek, demokrasi, temel hak ve özgürlükler ve sürdürülebilir bir çevrede yaşam mücadelemizi en etkili verebilecek ve partimizi iktidara ve ülkemizi kurucu başkanımız büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün bize gösterdiği çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine taşıyacak en doğru aday konusunda şahsi ve tekil bir tercihim sade bir üye sıfatımla ve doğal olarak mutlaka olacaktır. Saygıyla duyururum.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Müslüm
 13 Aralık 2019 Cuma 22:37
Taraf olmayan bertaraf olur
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir