MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Soyer'den AK Parti'den gelen o tepkiye yanıt: Ayrımız gayrımız yok!
Yerel Yönetimler
14 Ekim 2019 Pazartesi 14:35

Soyer'den AK Parti'den gelen o tepkiye yanıt: Ayrımız gayrımız yok!

Soyer'in partili başkanlarla yaptığı koordinasyon zirvesine AK Parti Grup Başkan Vekili Hızal'dan gelen tepkiye yanıt verdi. Büyükşehir Belediye Başkanı, "Eleştiri yapmak için eleştiriyorlar. Ayrımız gayrımız yok" dedi.

Gizem TABAN / GERÇEKİZMİR - Büyükşehir Belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Tunç Soyer pazar mesaisinde partili ilçe belediye başkanları ile bir araya gelerek koordinasyon toplantısı yaptı. 

Soyer'in koordinasyon zirvesine AK Parti cephesinden tepki geldi. Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Özgür Hızal sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Tunç Soyer hala İzmir’in 25 ilçeden ibaret bir şehir olduğunu sanıyor. Sosyal demokrat geçinen Tunç Soyer’e tavsiyem, şehrin sorunlarının çözümü noktasında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki toplantıyı hatırlayıp Sayın Cumhurbaşkanımızı örnek almasıdır” ifadelerini kullandı. 

AYRIMIZ GAYRIMIZ YOK! 
Başkan Soyer AK Partili Hızal'ın eleştirisini Buca'daki etkinlikte yanıtladı. Soyer, "Onlarla da bir araya geliyoruz. Eleştiri yapmak için eleştiriyorlar. Ayrımız gayrımız yok" dedi.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir