MENÜ
İzmir 11°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Tek göz odada yaşam mücadelesi
Güncel
25 Kasım 2021 Perşembe 11:11

Tek göz odada yaşam mücadelesi

Konak ilçesinde iki katlı virane bir evin tek göz odasında kalan ve zor şartlar altında yaşam mücadelesi veren Varol Çubukluoğlu (65) ve birlikte yaşadığı imam nikahlı eşi Ayşe İnci Kavala (58), tek hayallerinin havaların soğuduğu bugünlerde başlarını sokabilecek sıcak bir ev olduğunu söyledi.

Çimentepe Mahallesi 592 Sokak'ta iki katlı virane bir evde tek göz odada birlikte yaşayan Varol Çubukluoğlu (65) ve imam nikahlı eşi Ayşe İnci Kavala (58), Kaymakamlıktan aldıkları nakdi yardım ve komşularının desteğiyle geçimini sağlamaya çalışıyor.

?Camı kırık olan pencere nedeniyle soğuğun tüm etkisini hissettiklerini ve zor günler geçirdiklerini anlatan Varol Çubukluoğlu, yetkililerden ve hayırseverlerden yardım eli bekliyor. Geçimini güçlükle sağladıklarını dile getiren Çubukluoğlu en azından kış mevsimini geçirebilecekleri sıcak bir ev istediklerini belirterek, "Eşimle birlikte yaşıyoruz. Oldukça eski bir ev bu. Ev virane olduğu için her yerden soğuk hava giriyor. Çok üşüyoruz. Uygun bir ev olsa, buradan çıkacağız. Hayırseverlerin desteğini bekliyoruz" dedi. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir