MENÜ
İzmir 11°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Torbalı’da gençlerin üniversite hayaline destek
Yerel Yönetimler
11 Aralık 2019 Çarşamba 12:46

Torbalı’da gençlerin üniversite hayaline destek

Torbalı Belediyesi, üniversite sınavına girecek adaylar için ücretsiz deneme sınavı düzenliyor. Torbalı Belediyesi tarafından düzenlenecek olan TYT Deneme Sınavına isteyen her aday ücretsiz olarak katılabilecek.

Geçtiğimiz aylarda üniversite tercihlerini yapacak öğrenciler için ücretsiz rehberlik günleri düzenleyen, okulların açılmasından sonra da yine üniversiteye hazırlanan öğrenciler için Kariyer Günleri düzenleyen Torbalı Belediyesi’nden öğrencilere büyük bir jest daha geldi. Torbalı Belediyesi, üniversite sınavına girecek adaylar için ücretsiz deneme sınavı düzenliyor. Torbalı Belediyesi tarafından düzenlenecek olan TYT Deneme Sınavına isteyen her aday ücretsiz olarak katılabilecek. Final Özel Öğretim Kursu işbirliği ile düzenlenecek olan sınav pazartesi günü saat 10.00’da başlayacak. Ücretsiz kayıt için öğrenciler Belediye Kültür Merkezi’nde kaydını gerçekleştirebilecek.

BAŞVURULAR KÜLTÜR MERKEZİ’NE
Temel Yeterlilik Testi (TYT) Deneme Sınavına girecek adaylar için Torbalı Belediyesi hazırlıklarını tamamladı. Deneme sınavına girecek olan öğrenciler önce Belediye Kültür Merkezi’ndeki kayıt masasına başvuru yaparak kaydını oluşturacak. Pazartesi günü ise Final Kurs Merkezi’nde sınava girecek olan öğrenciler hem bilgilerini test edecek hem de sınav yolunda önemli bir tecrübe edinmiş olacak. Tüm hazırlıkların yapıldığı sınavın sonuçları da kısa süre içerisinde detaylı olarak açıklanacak.

BAŞKAN UYGUR’DAN BAŞARI DİLEĞİ
Sınava tüm 12.sınıf öğrencileri ve üniversite sınavına hazırlanan mezunların katılabileceğini ifade eden Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur, “Üniversiteye hazırlanan aday öğrencilerimizin bilgilerini test etmesi, zamanla ve heyecanlarıyla yarışabilmelerini sağlamak amacıyla ücretsiz deneme sınavı düzenliyoruz. Öğrencilerimizden en büyük beklentimiz çalışarak, azmederek ülkenin geleceğinde söz sahibi olmalarıdır. Bu başarıları içinde belediye olarak gerekli fiziki şartları ve kaynak teminleri için imkanlarımızı seferber etmeye hazırız. Sınava girecek olan tüm öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir