MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yol tartışması: Kaya'dan Soyer'e çıkış, Yücel'den kontra!
Politika
16 Mayıs 2022 Pazartesi 11:42

Yol tartışması: Kaya'dan Soyer'e çıkış, Yücel'den kontra!

AK Partili Kaya'dan Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer'e yol çıkışı geldi. Kaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "CHP'li Soyer, 3.7 Milyar TL harcayarak İzmir'in yollarını yenilediklerini söylemiş. İzmir'in yolları, aydaki kraterler gibi..." ifadelerine yer verdi. Kaya'nın bu mesajlarına yanıt CHP İl Başkanı Yücel'den geldi: Laf ebeliği yapacağınıza pazara siz çıkın. Kim yürüyebiliyor, kim yürüyemiyor görelim.

GERÇEKİZMİR - AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya'dan Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e yol çıkışı geldi. 

AK Partili Kaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
CHP'li Soyer, 3.7 Milyar TL harcayarak İzmir'in yollarını yenilediklerini söylemiş. İzmir'in yolları, aydaki kraterler gibi. Şehrin her tarafı çukurlarla dolu... Çukurlara iki kürek mıcır atmaktan acizsiniz, bir de bu açıklamayı yaparak İzmirliler'in aklıyla alay ediyorsunuz!

YÜCEL'DEN YANIT: LAF EBELİĞİ YAPACAĞINIZA... 
AK Partili Kaya'nın bu çıkışına yanıt CHP İl Başkanı Deniz Yücel'den geldi. Kaya'ya sosyal medya hesabından yanıt veren CHP İl Başkanı Yücel, "Başta ekonomi olmak üzere ülkeye yaşattığınız krizlere rağmen hala ne yüzle konuşabiliyorsunuz? Laf ebeliği yapacağınıza pazara siz çıkın. Kim yürüyebiliyor, kim yürüyemiyor görelim. Kokan, hatta kokuşan bir şey varsa, o da AKP iktidarıdır!" ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir