MENÜ
İzmir 19°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yücel’den o çatlak ve şikayetler üzerine hamle: Mevkidaşı ile görüşecek!
Politika
8 Ekim 2019 Salı 14:21

Yücel’den o çatlak ve şikayetler üzerine hamle: Mevkidaşı ile görüşecek!

CHP ve İYİ Parti arasında Ödemiş’te mecliste yaşanan çatlak ile CHP’li ilçe başkanlarının İYİ Parti’yle olan sıkıntıları dile getirmeleri sonrası CHP İl Başkanı Yücel düğmeye bastı. Yücel, Çarşamba günü İYİ Parti İl Başkanlığı’na giderek mevkidaşı Kırkpınar ile görüşecek. İYİ Parti’den de son dönemde CHP’li belediye başkanlarına gönderdikleri CV’lerin dikkate alınmaması nedeniyle eleştiriler gelmişti.
Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Deniz Yücel, Ödemiş'teki meclis toplantısında ittifak ortağı İYİ Parti’yle yaşanan çatlak ve son ilçe başkanları toplantısında başkanların İYİ Parti teşkilatları ve meclis üyeleri ile sıkıntılar yaşandığını aktarmaları üzerine düğmeye bastı.
 
CHP İl Başkanı Yücel, Çarşamba günü İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı’na giderek mevkidaşı Hüsmen Kırkpınar ile görüşecek. Yücel, bizzat Kırkpınar’ı arayarak randevu aldı.
 
Görüşmede ikilinin ittifaktaki son durumu masaya yatırmaları, karşılıklı olarak beklenti ve sıkıntıları dile getirmeleri bekleniyor.
 
İYİ Parti İl Başkanı Kırkpınar, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir canlı yayında Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e gönderdikleri CV’lerin dikkate alınmaması nedeniyle sitemde bulunmuştu.
 
CHP’li Mehmet Eriş’in başkan olduğu Ödemiş’te ise  88 adet taşınmazın satılığa çıkarılması yönündeki önergede kriz yaşanmış, İYİ Parti muhalefet etmiş, Başkan Eriş MHP ile ortak hareket ederek önergeyi meclisten geçirmişti. 
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir