MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
'Acil Eylem Planı' belirsizliği: Tugay veto etti, AK Parti 'mutabakat var' dedi!
Politika
9 Ekim 2024 Çarşamba 11:46

'Acil Eylem Planı' belirsizliği: Tugay veto etti, AK Parti 'mutabakat var' dedi!

CHP Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Gölge Bakan Yardımcısı Bozoğlu İzmir Körfezi için yapılan "Acil Eylem Planı" toplantısında alınan kararlara Başkan Tugay'ın imza atmadığını açıklamıştı. Körfez toplantısında yer alan AK Partili Yıldız, "Tüm bürokratlar görüş bildirdi. Hatta 11. madde ortak iradeyle oluşturuldu. Bize sadece söylenen ‘Cemil Tugay olmadığı için imza atamıyoruz’ oldu” dedi.

Halil İbrahim GÜLER/GERÇEKİZMİR- İzmir Körfezi'ndeki kirliliğe çözüm için oluşturulan Bilim Kurulu'nca hazırlanan 15 maddelik İzmir Körfezi Acil ve Kısa Vadeli Eylem Planı'nın sonrası yeni bir tartışma patlak verdi.

CHP Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Gölge Bakan Yardımcısı Baran Bozoğlu, İzmir Körfezi için yapılan "Acil Eylem Planı" toplantısında alınan kararların çözüme yönelik olmadığını, 15 maddeye İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın imza atmadığını söyledi.

"MUTABAKAT SAĞLANARAK MADDELER HAZIRLANDI"

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı’nın yaptığı basın açıklamasında konu gündeme geldi. “Toplantıda mutabakata varıldı mı?” sorusuna toplantıda yer alan Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanı Hakan Yıldız yanıt verdi. 

Bilim kurulu toplantısına Büyükşehir Belediyesi bürokratlarının hepsinin katıldığını söyleyen İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanı Hakan Yıldız “Tüm bürokratlar görüş bildirdi. Hatta 11. madde ortak iradeyle oluşturuldu. Bu noktadan dolayı imza ile ilgili bir duruş olduğunu sanmıyorum. Bize sadece söylenen ‘Cemil Tugay olmadığı için imza atamıyoruz’ oldu. Mutabakat sağlanarak maddeler hazırlandı” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir