MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
'BAL koruluğunda anaokulu inşaatı' isyanı... Soyer: Asla müsaade etmeyiz!
Yerel Yönetimler
3 Ocak 2024 Çarşamba 17:35

'BAL koruluğunda anaokulu inşaatı' isyanı... Soyer: Asla müsaade etmeyiz!

İzmir'in köklü eğitim kurumlarından Bornova Anadolu Lisesi'nde başlatılan anaokulu inşaatı tepkilere yol açtı. Başkan Soyer de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bornova Anadolu Lisesi kampüsüyle ve korusuyla bir bütündür. İzmir’in bu eşsiz mirasının şantiyeye çevrilerek talan edilmesine asla müsaade edemeyiz" mesajını verdi.

GERÇEKİZMİR - İzmir'in köklü eğitim kurumlarından Bornova Anadolu Lisesi'nde başlatılan anaokulu inşaatı tepkilere yol açtı. 

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından mülteciler için yapıldığı iddia edilen anaokulu inşaatı nedeniyle dozerler okul korusunun bir bölümü şantiyeye çevirirken, tepkiler de çığ gibi büyüyor. 

Bornova Anadolu Lisesi öğrencileri okulda oturma eylemi başlatırken, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de mezunu olduğu okulda yaşananlara tepki gösterdi. 

SOYER: ASLA MÜSAADE ETMEYİZ! 
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Soyer, "Bornova Anadolu Lisesi kampüsüyle ve korusuyla bir bütündür. İzmir’in bu eşsiz mirasının şantiyeye çevrilerek talan edilmesine asla müsaade edemeyiz. Kampüsümüzün yaşaması için direnen tüm öğrencilerin ve velilerin yanındayım" ifadelerine yer verdi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Ayşen postoglu
 7 Ocak 2024 Pazar 11:03
Prof Adnan yuksel gürbüz cok guzel özetlemiş Tunc soyer malzeme ariyo bence kimse yemez
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir