MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Politika
13 Eylül 2017 Çarşamba 18:42

"Bu Atatürk'ün kurduğu CHP olamaz"

AK Parti Sözcüsü Ünal, Sezgin Tanrıkulu'nun SİHA açıklaması üzerinden CHP'yi eleştirdi. "Bu Atatürk'ün kurduğu CHP olamaz" diyen Ünal, terörle mücadelenin itibarsızlaştırılmaya çalışıldığını söyledi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, MYK toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Ünal'ın hedefinde SİHA (silahlı insansız hava aracı) açıklamasıyla tepki çeken Sezgin Tanrıkulu ve partisi CHP vardı.

"Ana muhalefet partisinin FETÖ davaları ve DEAŞ ile yürütülen mücadeleye ilişkin açıklamaları oluyor. Son günlerde SİHA üzerinden ana muhalefet partisi bir tartışma başlattı" diyen Ünal şöyle devam etti:
"Maalesef Kılıçdaroğlu ve CHP'si PKK'nın katliamlarına itiraz etmezken devletin mücadelesini sivillerin öldürüldüğü iddiası üzerinden itibarsızlaştırmaya çalışıyor. Sakarya zaferinin 96. yıldönümünde Atatürk'ün kurduğu siyasi partinin bugün geldiği duruma baktığınızda bu içler acısı. Biz CHP'yi sıfatlandırırken Kılıçdaroğlu CHP'sini tercih ediyoruz. Bu Atatürk'ün kurduğu CHP olamaz.

AK Parti Sözcüsü Ünal'ın açıklamalarından öne çıkan diğer başlıklar şöyle:
"Bugün FETÖ davaları sağlıklı bir şekilde devam ediyor. Herkes bunun hakkını teslim etmektedir. Burada asıl maksat bunlar üzerinden daha sonraki itirazlara genel bir altlık oluşturmayı amaçlamaktadır.
17-25 Aralık darbe girişiminin küresel ölçekte tekrarını yaşıyoruz. ABD yargısı üzerinden yeniden yapılmak isteniyor. Bazı köşe yazarlarının ABD'de devam eden davalar üzerinden Cumhurbaşkanımız'ın ABD ziyaretine değinmeleri kabul edilebilir değil."
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir