MENÜ
İzmir 16°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
'Çav Bella' tartışmasında İYİ Parti'den dikkat çeken çıkış!
Politika
21 Mayıs 2020 Perşembe 17:36

'Çav Bella' tartışmasında İYİ Parti'den dikkat çeken çıkış!

İzmir'de cami hoparlörlerinden 'Çav Bella' şarkısının çalınmasına AK Parti, CHP ve MHP'den tepkiler gelirken, 'Çav Bella' şarkısı üzerinden AK Parti ve CHP'li isimler arasında tartışma yaşanmıştı. Yaşanan olay ve 'Çav Bella' tartışmasıyla ilgili İYİ Parti cephesinden de dikkat çeken bir çıkış geldi.

GERÇEKİZMİR- İzmir'de kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce camilerin merkezi sistemine girilerek Çav Bella’nın çalınmasına AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) kanadından tepkiler sürerken, 'Çav Bella' şarkısı üzerinden AK Parti ve CHP'li isimler arasında tartışma yaşanmıştı.

Yaşanan olay ve 'Çav Bella' tartışmasıyla ilgili İYİ Parti cephesinden de dikkat çeken bir çıkış geldi.

İYİ Parti Milli Güvenlik Politikaları Başkanı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, olayın bir komplo olduğunu iddia etti ve, “Komplocuların İzmir'deki camilerde yayına girerek Çav Bella okutmaları hiç yaratıcı değildi. Hatta ahmakçaydı. Ne de olsa kopyacılık. Bunlar her kimlerse, FETÖ komplo dersleri verirken dersten kaçmışlar. Bir de... Buralardan medet umanların pili bitmiş demektir. Bu konu ile sadece alay edilir. En komik yanı da alınması gerekenler hoparlörlerin başında duranlar. Şimdi onlar hesap soruyorlar. Bazıları da ciddi ciddi cevap veriyorlar! Bakın göreceksiniz; bu komik olayı duymayanlara komplonun mağdurları duyuracak" ifadelerini kullandı.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir