MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Politika
2 Ekim 2019 Çarşamba 14:02

"Deprem için toplanan paralar nereye gitti?"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Meclis'te partisinin grup toplantısında konuştu.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu özetle şunları söyledi;

"Geçen hafta önemli bir toplantı yaptık. Ankara'da Suriye zirvesi yapıldı. Suriye'de barış istiyorsanız Ankara ile Şam arasındaki yol barışa giden en kestirme yoldur. Suriye'nin bütünlüğünü sağlamalıyız. Suriye yeniden güvenlikli bir ülke olduktan sonra ülkemizdeki sığınmacıların kendi ülkelerine dönüşleri teşvik edilmeli.

5.8'LİK İSTANBUL DEPREMİ

Geldiğimiz nokta şu yapmamaız gereken çok iş var. İstanbul'da yaşayıp AK Parti'ye oy veren vatandaşlarıma seslenmek isterim. 1999 depremi sonrası 36 milyar dolar toplandı. 29 okul dahi depreme dayanıklı hale getirilmiş. Depremden sonra bu soruyu sordum, deprem için toplanan paralar nereye harcandı. Şimdi bu sorunun sırası mı diye soruyorlar, tam sırası. Nereye gitti bu paralar? Soracağız tabii. Vatandaş deprem için vermiş bu paraları, depreme dayanıklı konutlar, hastanaler, okullar yapılsın diye.

YENİ EKONOMİ PROGRAMI

Yeni Ekonomi Programı açıklandı. Kaçıncı program? Her programdan sonra fiyatlar artıyor, işsizlik artıyor. Damadın bir eli yağda bir eli balda. Damat bir kibir abidesi. Kendisine göre en iyi bilen o. Yeni prograö bir IMF programı. Eskileri işe yaramadı yenisini IMF ile yaptılar. Gerçek değil hedeflenen enflasyon dikkate alınacak."

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir