MENÜ
İzmir 11°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
'Emeklilik' sonrası kritik atama: 4 müdürlük o isme emanet!
Yerel Yönetimler
28 Haziran 2021 Pazartesi 14:38

'Emeklilik' sonrası kritik atama: 4 müdürlük o isme emanet!

Karabağlar Belediyesi'nde uzun yıllar görev yapan Başkan Yardımcısı Ağrı'nın Mayıs ayında emekli olması sonrasında önemli bir gelişme yaşandı. CHP'li Meclis Üyesi Uygun Başkan Yardımcılığı'na atandı. Uygun'un görevi kapsamında 4 müdürlükten sorumlu olduğu belirtildi.

Mehmet İŞLER/GERÇEKİZMİR - Karabağlar Belediyesi'nde emeklilik ve atama kararları bir arada alındı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Meclis Üyesi Murat Baran Uygun, başkan yardımcılığına atandı. Ayrıca belediye bürokrasisinden gelen ve uzun yıllar görev yapan Alev Ağrı ise emeklilik kararı aldı.

Başkan Yardımcılığı'na 4 Haziran'da atanan Uygun'un durumu meclis gündeminde yer buldu. Fen İşleri Müdürlüğü, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'nden sorumlu olan Uygun'a verilecek maaş için mecliste karar alınacak.

?Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nun başkan yardımcılarıyla her hafta yaptığı olağan toplantıya son kez katılan Ağrı için Mayıs ayında emeklilik pastası kesilmişti. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir