MENÜ
İzmir 12°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
'Go-kart pisti isyanı'nda yeni kriz: Mühür söküldü, Başkan yargıyı işaret etti!
Yerel Yönetimler
11 Ağustos 2020 Salı 11:23

'Go-kart pisti isyanı'nda yeni kriz: Mühür söküldü, Başkan yargıyı işaret etti!

İmar planları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan Güzelbahçe'nin Yelki mevkiindeki Go-kart pisti projesinde kriz sürüyor. Sabah saatlerinde bölgeye gelen jandarma çeşitli önlemler alırken, inşaatın önünü kesen mühür de söküldü. Başkan İnce konu hakkında sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yargıyı işaret etti.

GERÇEKİZMİR - İmar planları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan Güzelbahçe'nin Yelki mevkiindeki Go-kart pisti projesinde kriz sürüyor. 

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce'nin karşı çıktığı ve mahkeme kararı sonrası mühürlenen proje için yetkili firmanın bakanlık izniyle mühür kaldırarak yeniden çalışmalara başlaması sonrası bölgede doğa nöbeti başlamıştı. Başkan İnce Güzelbahçe'de yaşayan çok sayıda vatandaş ve doğa savunucularıyla birlikte alanda tek yürek olarak çalışmaları protesto etmişti. 

'Go-kart pisti' krizinde yeni bir gelişme yaşandı. Sabah saatlerinde bölgeye gelen jandarma çeşitli önlemler alırken, inşaatın önünü kesen mühür de söküldü. 

Başkan İnce konu hakkında sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yargıyı işaret etti. İnce, "Değerli hemşerilerim kaçak inşaat konusundaki tek tedbirimiz olan mühürümüz jandarma nezaretinde sökülmüş ve tedbirler kalkmıştır. Mühür bozma fekkini savcılığa suç duyurusunda bulunacağız. Doğa gördüğünüz gibi böyle yok ediliyor. Hemşerilerimizin haklarını savunmaya devam edeceğim" ifadelerine yer verdi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir