MENÜ
İzmir 11°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Magazin
26 Kasım 2018 Pazartesi 10:52

"Hepiniz duyun, çok seviyorum!"

Bir alışveriş merkezinde konser veren Sinan Akçıl'ı evlilik kararı aldığı sevgilisi Burcu Kıratlı da yalnız bırakmadı. Sinan Akçıl, şarkılarını söylerken Burcu Kıratlı, sahne kenarında danslarıyla sevgilisine eşlik etti.

Konser alanını hınca hınç dolduran hayranlarına unutulmaz bir gün yaşatan hit şarkıların yazarı Sinan Akçıl, büyük aşk yaşadığı oyuncu Burcu Kıratlı'ya sahneden ilan-ı aşk ederek, "Hepiniz duyun, çok seviyorum" diye bağırdı.

Ünlü sanatçı, "Biri Bana Gelsin şarkım, sahibini buldu şükürler olsun... Yıllar önce 'Biri Bana Gelsin' demiştim ve o kişi bana nihayet geldi. Kaderimi birleştirmek istediğim kişi de bugün burada" diyerek Burcu Kıratlı'yı anons edince başarılı oyuncuyu görebilmek için alanda izdiham oluştu. 

Sinan Akçıl, sahnede "Güzeller İçinden" şarkısını "Güzeller içinden Burcu'yu seçtim" diyerek söyleyince bütün salondan alkış ve çığlık sesleri yükseldi. 

AVM yönetimi tarafından kendisi için özel hazırlanan pastayı kesen Sinan Akçıl, sevgilisinin gözlerine bakarak "İlk düğün pastamı burada kesiyorum" dedi. 

Her yöreden şarkılar söyleyen Sinan Akçıl, Karadeniz türküleriyle horon tepince eğlence tavan yaptı. (HT Magazin)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir