MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
'İçerisi şampiyonlar ligi': O kahvehanede yine kumar!
Güncel
22 Ekim 2022 Cumartesi 10:05

'İçerisi şampiyonlar ligi': O kahvehanede yine kumar!

Bornova ilçesinde iki kahvehaneye yapılan baskınlarda kumar oynadığı tespit edilen 186 kişiye, toplam 338 bin 334 lira ceza uygulandı. İçerisinde Kolpaçino filmine göndermelerde bulunan yazıların asılı olduğu dernek binası daha önce bir çok kez mühürlenmesine rağmen içerisinde yeniden kumar oynatıldığı tespit edildi.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Gökdere ve Beşyol mahallelerinde bir süre önce kumar oynandığı için mühürlenen iki kahvehaneye yeniden baskın düzenledi.

Mühürlerin bozulduğu tespit edilirken, kahvehanelerdeki 186 kişi kumar oynarken yakalandı.

Kumar oynayanlara toplam 338 bin 334 liralık ceza kesildi. Kumar oynamada kullanılan malzemelere el kondu.

İşletme sahipleri İ.A. ve G.A. hakkında "kumar oynamak için yer ve imkan sağlamak" ve "mühür bozmak" suçlarından adli işlem başlatıldı.

Diğer yandan, kumar oynarken yakalananlardan çeşitli suçlardan arama kaydı bulunduğu belirlenen 3 şüpheli, işlemler için karakola götürüldü. (AA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Vatandaş
 22 Ekim 2022 Cumartesi 17:01
Sayın yetkililer bu tip yerler mahalle aralarında bulunan site ve apartman alt ve girişlerinde bulunan kafe kıraathane adıyla kumar oynatılıyor lütfen buraların habersiz olarak denetlenmesini ve kontrol edilmesini bir vatandas olarak istiyorum bu durumlardan çok tedirgin oluyoruz çok gürültülü bir şekilde durumlar meydana geliyor, bu gibi yerlerin içinde ayrı kapalı yerlerde var ,Gaziemir ilçesinde de kontrollerin habersiz olarak yapılması lazım
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir