MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
'Kılıçdaroğlu Gönüllüleri’nin İzmir İkinci Bölge Sorumlusu belli oldu!
Politika
7 Ekim 2022 Cuma 17:17

'Kılıçdaroğlu Gönüllüleri’nin İzmir İkinci Bölge Sorumlusu belli oldu!

‘Kılıçdaroğlu Gönüllüleri’nin İzmir’deki İkinci Bölge Metropol İlçeler Koordinatörü belli oldu.

GERÇEKİZMİR - Önümüzdeki yılın Haziran ayında yapılacak genel seçimler öncesi Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı tartışması sürerken geçtiğimiz yaz sahaya inerek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için çalışma yürüten ‘Kılıçdaroğlu Gönüllüleri’nin İzmir’deki İkinci Bölge Metropol İlçeler Koordinatörü belli oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin(CHP) eski Bayraklı Gençlik Kolları Başkanı Fırat Can Tan, Kemal Kılıçdaroğlu Gönüllüleri İkinci Bölge Metropol İlçeler Koordinatörü olarak görevlendirildi.

Tan yaptığı açıklamada, ‘’Kemal Kılıçdaroğlu Gönüllüleri İkinci Bölge Metropol İlçeler Koordinatörü olarak görevlendirilmiş bulunmaktayım. Her zaman her koşulda yanında olduğum Genel Başkanımız için şimdi de gönüllüler  oluşumunda gece gündüz çalışmaya, Anadolu’nun Kemal’ini ülkemizin Cumhurbaşkanı yapmaya söz veriyoruz’’ ifadelerini kullandı.  

Kılıçdaroğlu Gönüllüleri’nin Genel Koordinatörlüğü’nü Ahmet Nazif Yücel, İzmir Koordinatörlüğü’nü eski Gençlik Kolları İzmir İl Başkanı Sinan Sarıküse, Birinci Bölge Sorumluluğunu ise Gözde Gruşçu yürütüyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir