MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
'Logo' tartışmasına Yücel de katıldı: 'Çözüm süreci' kontrası!
Politika
19 Aralık 2020 Cumartesi 17:56

'Logo' tartışmasına Yücel de katıldı: 'Çözüm süreci' kontrası!

Karşıyaka Belediyesi şirketin Kent A.Ş.’nin bünyesindeki Kent Garden Restoranı için kullanılan logo tartışma konusu oldu. AK Parti’den görselin Halkların Demokratik Partisi (HDP) logosuna benzediği yönündeki sert eleştirile Karşıyaka Belediye Başkanı Tugay’ın ardından CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel de tepki gösterdi.

GERÇEKİZMİR - Karşıyaka Belediyesi'ne bağlı Kent A.Ş.'nin "Kent Garden" isimli restoranı için tasarlanan ve tabelaya konulan logonun HDP’nin logosuna benzediği iddiasıyla AK Parti cephesinden sert eleştiriler gelmiş, tartışma yaşanmıştı.

AK Parti’den gelen eleştirilere Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay yanıt verirken, Başkan Tugay, tartışma konusu olan logonun yer aldığı tabelanın kaldırıldığını duyurdu.

‘Logo’ tartışmasında bir açıklamada CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’den geldi.

HADİ BAŞKA KAPIYA DİYECEĞİZ AMA...

Yücel şu açıklamada bulundu;

“O kadar çaresiz ve acınacak haldesiniz ki, içine düştüğünüz iftira ve yalan kuyusunda her çırpınışınızda etrafa daha fazla çamur sıçratıyorsunuz.

Artık attığınız iftiraların biraz olsun inandırıcılığı, akla yatkınlığı olup olmadığını muhakeme edecek ruh halini bile sahip değilsiniz.

Karşıyaka belediyemizin sadece bir restoranı için tasarlanan logo çalışması üzerinden saçma sapan ve akla zarar bir algı oyununa girmeye çalışan AKP’liler, yine İzmir’den ve Karşıyaka’dan ne kadar uzak olduklarını gösterdiler.

Tüm Türkiye’ye olduğu gibi Karşıyakalılara 5 maskeyi dağıtamayacaksınız, Karşıyakalının cebinden aldığınız parayı 5’li yandaş ihale çetesine vereceksiniz,

Bu ülkeye yaşattığınız çözüm süreci utancında devletin hakimlerini terör örgütü bayrakları altında terörist karşılamaya gönderecek, terör liderinin abisini TRT’de Cumhur ittifakı sözcüsü olarak konuşturacaksınız.

Sonra da bir logodaki üzerinden belediyemize, belediye başkanımız Dr. Cemil Tugay ‘a ve partimize saldıracaksınız. “Hadi başka kapıya” diyeceğiz ama gidecek kapınız da kalmadı. Burası İzmir, burası Karşıyaka. Sizi ilk seçimde kapı önüne koyacak insanların kenti.

Bu yalana da kimse inanmaz bu iftira da tutmaz. Kendi çamur deryanızda yine yalnız kaldınız. “

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir