Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve MYK Üyesi İzzet Ulvi Yönter, görevinden istifa ettiğini duyurdu. Yönter, "Gördüğüm lüzum üzerine MHP Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ediyorum. Kamuoyunun bilgisine arz ederim" ifadeleriyle istifasını duyurdu.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve MYK Üyesi İzzet Ulvi Yönter, görevinden istifa ettiğini duyurdu. Yönter, “Gördüğüm lüzum üzerine görevimden istifa ediyorum” açıklamasını yaptı.
İSTİFA DUYURUDU “MHP’YE SIZAN AJAN” İFADELERİ SONRASI GELDİ
Yönter’in istifası, kısa süre önce sosyal medyada yaptığı ve “MHP’ye sızan ajan” ifadelerini kullandığı paylaşımın ardından geldi. Söz konusu paylaşımda Yönter, hedef aldığı kişi ya da kişilere yönelik sert ifadeler kullanmış, “MHP’ye sızan ajan seni her cihetten izliyoruz. Sen doğruluktan ne anlarsın! Merak etme seninle mutlaka hesaplaşacağız… Paran da işe yaramayacak dümenci alçak…” ifadelerine yer vermişti.