MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
'Maaş' polemiği: AK Partili Başkanın sorusuna, CHP'li Başkan'dan jet yanıt!
Politika
30 Temmuz 2019 Salı 12:12

'Maaş' polemiği: AK Partili Başkanın sorusuna, CHP'li Başkan'dan jet yanıt!

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu’nun “Kent A.Ş.’den ne kadar maaş alıyorsun?” sorusuna Karşıyaka Belediye Başkanı CHP’li Cemil Tugay’dan jet yanıt geldi. Tugay, “1 kuruş maaş almıyorum. KENT A.Ş’yi toparladığımız dönemde yapılan algı operasyonudur” dedi.

GERÇEKİZMİR - Karşıyaka AK Parti İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu, düzenlediği basın toplantısıyla Karşıyaka Belediye Başkanı CHP’li Cemil Tugay’ın 100 günlük görev süresindeki icraatlarını değerlendirdi.
 
- KARŞIYAKA'DA AK PARTİ'DEN CHP'YE 100 GÜN SALVOSU!... 

Çiftçioğlu, basın toplantısında aynı zamanda belediye şirketi Kent A.Ş’nin yönetim kurulu başkanı olan Cemil Tugay’a, “Karşıyaka Belediye Başkanı maaşının yanı sıra Kent A.Ş. yönetim kurulu başkanı olarak ne kadar maaş alıyorsun?  Belediye şirketlerinden yönetici olarak aldığın maaşların toplamı ne kadar?” diye sordu.

Başkan Tugay’dan Çiftçioğlu’na jet yanıt geldi. Tugay, Gerçekizmir'e yaptığı açıklamada “Kent A.Ş’de yönetim kurulu başkanıyım ancak maaş almıyorum… Net şekilde ifade ediyorum. 1 kuruş ücret almıyorum. Diğer yönetim kurulu üyelerinin maaşı var. Geçmiş dönemlerde de vardı. AK Parti İlçe Başkanı algı operasyonu çalışması içinde… KENT A.Ş’yi toparladığımız dönemde yapılan algı operasyonudur” dedi.

KENT A.Ş., DANIŞMANLARIN EĞİTİMİNİ AÇIKLADI
AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu'nun basın toplantısında dile getirdikleri üzerine Kent A.Ş. yönetimince de yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada; 11 Nisan'da şirket yönetim kurulunun 7 kişiden 5 kişiye düşürüldüğü, genel müdürlük ve genel müdür yardımcılığı makamlarının kaldırıldığı, Kent A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olan Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın huzur hakkı almadığı belirtildi.

Kent A.Ş.'nin vizyonunun geliştirilmesi, kar edecek yeni yatırımlar yapılması, mevcut işletmelerin yenilenerek, yeni projelerle güçlendirilmesi amacıyla danışman olarak alınan Hakan Memiş'in inşaat yüksek mühendisi, Hakan Barçın'ın ise Hacettepe Üniversitesi mezunu olduğu özellikle gastronomi alanında ciddi tecrübelerinin bulunduğu, Celal Bayar Üniversitesi Maliye Bölümü'nü bitirdiği belirtildi. Okan Üniversitesi Muhasebe Denetim Bölümü yüksek lisans mezunu olan Cenk Erdöl'ün ise şirkette mali işler yönetici yardımcısı olarak çalıştığı açıklandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir