MENÜ
İzmir 23°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
'Murat Çalık ölürse bunun adı tasarlayarak cinayettir'
Güncel
10 Temmuz 2025 Perşembe 10:49

'Murat Çalık ölürse bunun adı tasarlayarak cinayettir'

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sağlık sorunları yaşayan tutuklu Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık için iktidara seslenerek, "Murat Çalık ölürse bunun adı tasarlayarak cinayettir. Bir an evvel tahliye etsinler" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP'li Belediye Başkanları Toplantısı için geldiği CHP Genel Merkezi'nde açıklamalarda bulundu.

ANKA'ya konuşan Mansur Yavaş, sağlık sorunları yaşayan tutuklu Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık için tahliye çağrısı yaptı.

Mansur Yavaş, "Murat Çalık öldükten sonra yargılanamaz, bunu ilgililere hatırlatmak isterim. Bu kadar ağır hasta birisi tutuklu tutulamaz. Öldükten sonra yargılayamazsınız, geri de getiremezsiniz. Onun için en azından hemen bırakın. Diğerleri de tutuksuzluk şekilde yargılayın" dedi.

"Adam öldürmedi Murat Çalık" diyen Yavaş, "Son zamanlardaki birkaç büyük operasyonda milyara yakın dolandırıcılık yapanların hepsi dışarıda. Kaldı ki biz arkadaşlarımızın suçsuz olduğuna inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Mansur Yavaş, açıklamasını, "Murat Çalık ölürse bunun adı tasarlayarak cinayettir. Bir an evvel tahliye etsinler" ifadeleriyle sonlandırdı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Gerçek İzmir