MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
'Özgür Özel'in yeni partisi hazır' iddiası!
Politika
14 Haziran 2026 Pazar 10:31

'Özgür Özel'in yeni partisi hazır' iddiası!

Nefes gazetesi yazarı Deniz Zeyrek, Özgür Özel’in yeni partisinin hazır olduğunu belirtti. "Biri hazır bir parti, diğerini yeni kuracaklar" diyen Zeyrek, "Ankara’da iki tane bina tuttular. Bir tanesi kurulacak parti için, diğeri de hazır parti için hazırlanacak" ifadelerini kullandı.

CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu'nun mahkeme kararıyla Genel Başkanlığa getirilmesinin ardından yeni parti tartışmaları da devam ediyor.

Nefes gazetesi yazarı Deniz Zeyrek, bugünkü köşe yazısında yeni parti iddiaları hakkında dikkati çeken bir kulis bilgisi aktardı.

CHP’nin seçilmiş Genel Başkanı Özgür Özel ve ekibinin yol haritası belli olmaya başladığını belirten Zeyrek, "Yeni parti hazır, Özgür Özel ve ekibi o yedeklemeyi yaptı. İki tane parti var, biri hazır bir parti, diğerini yeni kuracaklar. Bir tane seçimlere girme hakkı kazanmış parti var" dedi.

GÜLTEKİN UYSAL'DAN YANIT

Zeyrek, Demokrat Parti iddiası ile ilgili Genel Başkan Gültekin Uysal'ın yanıtını aktardı.

Uysal, "Böyle bir görüşme olmadı aramızda" dedi.

"ANKARA'DA İKİ BİNA TUTULDU"

Zeyrek, şunları söyledi: "Özgür Özel’in yakınındaki isimlerle konuştum, 'Hazır. Parti konusu tamam, o iş çözüldü' dendi. Ankara’da iki tane bina tuttular. Bir tanesi kurulacak parti için, diğeri de hazır parti için hazırlanacak. Bir tane parti binası Çukurambar tarafında, diğeri de siyasi partilerin yeni gözdesi Mustafa Kemal Mahallesi’nde."

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2026 Gerçek İzmir