MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
'Siyasete atılacağım' demişti: Serengil'den CHP ziyareti
Magazin
18 Ekim 2024 Cuma 09:47

'Siyasete atılacağım' demişti: Serengil'den CHP ziyareti

Hayvan hakları savunucusu Seren Serengil, daha önce yaptığı bir açıklamada siyasete atılmayı düşündüğünü söylemişti. Serengil ardından CHP İstanbul İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Sunucu Seren Serengil, hayvan hakları için siyasete atılma kararını, "Siyasete girmek zorundayız" sözleri ile açıklamıştı. Serengil'in açıklamaların ardından ilk ziyareti CHP İstanbul İl Başkanlığı oldu.

CHP İstanbul İl Başkanı Çelik, ziyareti şu sözlerle duyurdu:

"Değerli sanatçımız ve hayvan hakları savunucusu Seren Serengil'i, Kartal İlçe Başkanımız Mert Polat ile İl Başkanlığımızda ağırladık. Katliam Yasası üzerine ortak endişelerimizi, hayvan haklarını ve bu yöndeki belediye hizmetlerini konuştuk. Hassasiyetle yaklaştığımız bu konuda değerli önerilerini bizimle paylaşan, sahipsiz canlara ses olma mücadelesi veren Seren Hanım'a teşekkür ediyorum.

Cumhuriyet Halk Partili belediyelerimiz vicdanın ve sevginin yanındadır. İnsanlık dışı uygulamalara asla pay vermeyecek, can dostlarımızın ve halkımızın uyum içinde, güvenle yaşaması için çalışmaya devam edeceğiz. Gerekli tüm çözümleri hep birlikte, ortak akılla hayata geçireceğiz."

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir