MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
2 başkanın gündemi 'kıraathane': Pekdaş'tan salvo, Piriştina'dan gönderme!
Politika
14 Haziran 2018 Perşembe 12:33

2 başkanın gündemi 'kıraathane': Pekdaş'tan salvo, Piriştina'dan gönderme!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı 'Millet Kıraathanesi' projesine yönelik CHP'den tepkiler sürüyor. Konak Belediye Başkanı CHP'li Pekdaş, ‘Kıraathane’ projesini eleştirdi, "Bu fikrin çıkış sebebi kadınsız bir toplum özlemi aslında" dedi. CHP'li Buca Belediye Başkanı Piriştina ise, 'Millet Kıraathanesi'nde kek dağıtılacak olmasına sosyal medyadan kek yaparken ki bir fotoğrafıyla gönderme yaptı.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) cephesinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı 'Millet Kıraathanesi' projesine tepkiler sürüyor. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan kıraathanenin 24 saat hizmet vereceğini, burada çay ve kek ikramı olacağını kütüphanesinde zengin kaynaklar bulunacağını belirtmişti.

PEKDAŞ'TAN KIRAATHANE SALVOSU!HABER İÇİN TIKLAYINIZ

Muhalefet projeye ülkenin ivedi ihtiyaçları ekseninde sert tepki gösterirken, İzmir'de CHP kanadından manidar göndermelere geliyor. CHP Narlıdere ve Gaziemir ilçe örgütlerinin ilçelerdeki kıraathanelerde kek dağıtmasının ardından Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’dan sosyal medya aracılığıyla manidar bir paylaşım geldi.

Başkan Piriştina, Buca Belediyesi olarak açtıkları aşçılık ve pastacılık kursiyerleriyle birlikte kek yaptıkları andan bir fotoğraf karesini, “KEK'leri hazırladık, sandıktan sonra bekliyoruz. 24 Haziran'da tüm tesislerimizde ÇAY ve KEK'ler ikramımızdır. Bekliyoruz” ifadesiyle paylaştı. Piriştina seçmene ayrıca “24 Haziran’da oy kullanmaya” çağrısında bulundu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir