MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
2 belediye başkanından Gediz'e 'kazı' isyanı!
Yerel Yönetimler
20 Haziran 2023 Salı 15:33

2 belediye başkanından Gediz'e 'kazı' isyanı!

CHP'li ilçe belediye başkanlarından çalışmalar için yapılan kazıların kapatılması nedeniyle Gediz Elektrik'e tepki geldi. Ödemiş Belediye Başkanı Eriş, GDZ Elektrik’in mevcut çalışmaları tamamlanana dek yeni kazı izni vermeyecekleri bilgisini Ödemişlilerle paylaştı. Çeşme Belediye Başkanı Oran da Gediz Elektrik tarafından açılan ve kapatılamayan yolların Çeşme Belediyesi ekiplerince kapatılacağını belirtti.

İzmir'in CHP'li ilçe belediye başkanlarından çalışmalar için yapılan kazıların kapatılması nedeniyle Gediz Elektrik'e tepki geldi. 

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, farklı kurumların altyapı yatırımları sebebiyle yıpranan yollarla ilgili süreci yakından takip ettiklerini belirterek, Ödemiş Belediyesi’nin bir metre bile yer kazmadığını hatırlattı. Eriş, GDZ Elektrik’in mevcut çalışmaları tamamlanana dek yeni kazı izni vermeyecekleri bilgisini Ödemişlilerle paylaştı. 

- BAŞKAN ERİŞ YIPRANAN YOLLAR İÇİN SAHADA: YENİ KAZI İZNİ YOK!

?Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran da Gediz Elektrik A.Ş tarafından kazılan yollara tepki gösterdi. Tüm birim amirleriyle Alaçatı’da sokakları gezen Oran, Gediz Elektrik tarafından açılan ve kapatılamayan yolların Çeşme Belediyesi ekiplerince kapatılacağını belirtti.

- BAŞKAN ORAN'DAN GEDİZ'E TEPKİ, ÇEŞME'YE GÜVENCE!
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir