MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
4 çocuk annesiydi... Ümmü yaşamak için her şeyi yapmış!
Güncel
26 Haziran 2024 Çarşamba 08:37

4 çocuk annesiydi... Ümmü yaşamak için her şeyi yapmış!

Konya'da, eski sevgilisi 44 yaşındaki Arafa Yıldırım tarafından öldürülen 2'si kız 4 çocuk annesi, 42 yaşındaki Ümmü Döğer'in cenazesi dün toprağa verildi. Cenazeye katılan Döğer'in çocukları, Yıldırım'ın, annelerini sürekli ölümle tehdit ettiğini, şikayetçi olduklarını ve Arafa Yıldırım hakkında uzaklaştırma kararı aldırdıklarını söyledi

Konya'da olay, önceki gün saat 10.00 sıralarında, Selçuklu ilçesi Nişantaşı Mahallesi Şahinağa Sokak'taki bir sitenin girişinde meydana geldi.

EKMEK ALIP EVİNE DÖNÜYORDU

DHA'da yer alan habere göre ev kadını Ümmü Döğer (42), marketten ekmek alıp evine döndüğü sırada, apartman girişinde Karayolları'nda çalışan eski sevgilisi Arafa Yıldırım (44) ile karşılaştı.

SİLAHLA ÜMMÜ'YÜ VURDU

Yıldırım, yanındaki tabancayla Döğer'i vurdu. Yaralanan Döğer, kaçarak apartmana girdi. Bu sırada çevredekiler, Yıldırım'a 'Dur, yapma' diyerek engel olmaya çalıştı.

KENDİSİNİ DE SİLAHLA VURDU

Ancak Yıldırım, Ümmü Döğer'in peşinden gidip, apartman içerisinde peş peşe ateş etti. Ardından apartmandan çıkan Arafa Yıldırım, bu kez tabancanın namlusunu kendi başına dayayıp, tetiği çekti.

İKİSİ DE HAYATINI KAYBETTİ

İhbarla adrese, polis ve sağlık ekibi gönderildi. Sırtından, göğsünden ve başından yaralanan Ümmü Döğer, kaldırıldığı özel hastanede yaşamını yitirdi. Konya Numune Hastanesi'ne sevk edilen Arafa Yıldırım da hayatını kaybetti.

YİNE UZAKLAŞTIRMA KARARI ALDIRMIŞLAR

Ümmü Döğer'in cenazesi, otopsinin ardından dün öğle vakti Harmancık Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenazeye katılan Döğer'in çocukları, Yıldırım'ın annelerini sürekli ölümle tehdit ettiğini, numarasını engellemesine rağmen tehdit mesajları attığını, bunun için şikayetçi olduklarını ve 6 aylık uzaklaştırma kararı aldıklarını ve geçen hafta sürenin dolması üzerine yeniden 6 aylık uzaklaştırma kararı alındığını belirtti.

İntihar eden Yıldırım'ın cenazesi ise Kadınhanı ilçesinde Yeşil Camii'nde kılınan namazın ardından defnedildi.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir