MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
5 yaşındaki çocuğa cinsel saldırının faili yakalandı
Güncel
25 Nisan 2019 Perşembe 12:37

5 yaşındaki çocuğa cinsel saldırının faili yakalandı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Küçükçekmece'de 5 yaşındaki kıza cinsel saldırının failinin yakalandığını açıkladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Küçükçekmece'de 5 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulunan failin yakalanıp gözaltına alındığını bildirdi.

Bakan Soylu valiliğin konuyla ilgili açıklama yapacağını da söyledi.

Soylu şöyle konuştu:

''İlgili fail yakalandı, gözaltına alındı. İlgili failin yakalandığı bilgisi bende var. İstanbul Valiliğimiz bir açıklama yapacak. Çocuğumuzun sağlık durumunun da iyi olduğunu biliyoruz. Bu tip meselelere yönelik hem tavrımız hem mücadelemiz bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da devam edecektir. Olay başlı başına hem medeniyetimize hem bizim toplumsal ahlakımıza bakışımıza uygun değildir. Maalesef toplumca kınadığımız nefret ettiğimiz bu tip işlerle karşı karşıya kalıyoruz. Bunlarla ilgili de arkadaşlarımız gerekli tüm takibatı yapıyorlar.''

Bu arada İstanbul Emniyet Müdürlüğü, olayı araştırması için 50 kişilik özel bir ekip oluşturdu. Ekip, başvurduğu mahalle sakinlerinin ifadeleri doğrultusunda zanlıların 2 kişi olabileceği sonucuna ulaştı.

Bölgedeki delillerde toplanıyor. Mahalleli tarafından bulunan bir cep telefonunun da emniyet güçlerine teslim edildiği belirtildi. Cep telefonunun şüphelilerden birine ait olma ihtimali araştırılıyor. 

Çevredeki tüm MOBESE ve güvenlik kameraları da mercek altında. Pazartesi gününden bu yana emniyet güçleri toplanan görüntüleri saniye saniye inceliyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir