MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
7 Ocak öncesi Kılıçdaroğlu'yla kritik telefon görüşmesi: Adayım yok!
Politika
6 Ocak 2018 Cumartesi 14:55

7 Ocak öncesi Kılıçdaroğlu'yla kritik telefon görüşmesi: Adayım yok!

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun yakın arkadaşı ve aynı zamanda CHP Narlıdere Üyesi olan Ali Kaya, sabah saatlerinde Kılıçdaroğlu ile telefonda görüştü. Kaya, Gerçekizmir’e yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Genel Başkana İzmir’de bilgi kirliliği olduğunu ifade ettim. Kendisi bana İzmir’de kimseyi görevlendirmediğini, herhangi bir adayı da işaret etmediği söyledi”

GERÇEKİZMİR - CHP İzmir’de tek gündem maddesi 7 Ocak’taki il kongresi. Celal Atik Spor Salonu'ndaki kongrede Deniz Yücel ile Utku Gümrükçü arasında bir yarış bekleniyor.

İzmir’e gelen  Genel Başkan Danışmanlarından Veli Özdemir'in, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun adayı olan Deniz Yücel'e destek istediği iddiaları gündemden düşmezken, örgütte bilgi kirliliği yaşanıyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İzmir’deki kongreye katılmama kararı alırken, danışmanı Özdemir aracılığıyla Yücel’i işaret ettiğine yönelik parti kulislerinde konuşmalar yapılırken, konuyla ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

TELEFONDA SORDUM: KİMSEYİ GÖREVLENDİRMEDİ, ADAYI DA YOK!

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun yakın arkadaşı ve aynı zamanda CHP Narlıdere Üyesi olan Ali Kaya, Gerçekizmir’e önemli açıklamalarda bulundu. Kaya, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu Ankara’daki il kongresi öncesi telefonla arayarak İzmir’deki bilgi kirliliğini aktardı. Kaya, Kılıçdaroğlu ile yaptığı telefon görüşmesini şu sözlerle anlattı: Genel Başkanı sabah Ankara’daki kongre öncesi aradım. İzmir’de birini görevlendirip görevlendirmediği ve desteklediği bir aday olup olmadığına yönelik bilgi kirliliği olduğunu ifade ettim.  İzmir’de kimseyi görevlendirmediğini, herhangi bir adayı da işaret etmediği söyledi.  Bana ‘öyle bir şey olsaydı, genel sekreteri, genel başkan yardımcılarını görevlendirirdim’ dedi”

KILIÇDAROĞLU ZİYARET ETMİŞTİ
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, aynı zamanda Narlıdere Belediyesi Meclis Üyesi Nurhayat Kaya'nın eşi olan Ali Kaya'ya rahatsızlanması üzerine, geçtiğimiz Mart ayında İzmir’e gelişinde geçmiş olsun ziyaretinde bulunmuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Nurettin gelmez
 6 Ocak 2018 Cumartesi 20:47
Madem görüştün niye konuşuyorsun. İki kişi arasında konuşulan anlatılırmi. Senin yetkin yok. Genel başkanıninin bilgi vermesi zaten skandal bilgi İzmir ilbaskani kimse ona verilir Bu parti çocuk oyuncağı değildir
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir