MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
99.yıl gururu: İzmir'de bandolu İktisat Kongresi korteji!
Yerel Yönetimler
17 Şubat 2022 Perşembe 16:32

99.yıl gururu: İzmir'de bandolu İktisat Kongresi korteji!

İzmir İktisat Kongresi’nin 99.yıldönümü çeşitlik etkinliklerle kutlanıyor. Bu kapsamda bir de yürüyüş gerçekleştirildi. Başkan Soyer'in Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Milli egemenlik iktisadi egemenlikle pekiştirilmelidir’ sözünün yer aldığı pankartı taşıdığı kortej, bando ve marşlar eşliğinde Kortej Konak Pier’in önünden Kordon’a çıkarak APİKAM’a yürüdü.

Efe Can TAN / GERÇEKİZMİR - İzmir İktisat Kongresi’nin 99.yıldönümü çeşitlik etkinliklerle kutlanıyor. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer kongrenin yıldönümü nedeniyle İktisat Kongresi Anıtı Önü’nde düzenlenen çelenk koyma törenine katıldı. 

Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mustafa Özuslu, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur ve Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz’ün de katıldığı çelenk koyma töreninin ardından 99.yıldönümü için anıttan Ahmet Piriştina Kent Arşivi ve Müzesi’ne (APİKAM) yürüyüş düzenlendi. 

Başkanların Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Milli egemenlik iktisadi egemenlikle pekiştirilmelidir’ sözünün yer aldığı pankartı taşıdığı kortej, bando ve marşlar eşliğinde Kortej Konak Pier’in önünden Kordon’a çıkarak APİKAM’a yürüdü. Etkinlikler APİKAM’da gerçekleşecek ‘İzmir İktisat Kongresi 99 yaşında’ paneliyle devam edecek. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir