MENÜ
İzmir 19°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AASSM'de önemli zirve: Soyer il yönetimiyle buluştu, neler konuşuldu?
Politika
19 Temmuz 2022 Salı 16:49

AASSM'de önemli zirve: Soyer il yönetimiyle buluştu, neler konuşuldu?

CHP İzmir'de koordinasyon zirvelerine bir yenisi eklendi. Menderes'te firesiz kazanılan seçim sonrası Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer ile CHP İl Başkanı Yücel ve il yöneticileri bir araya geldi. Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde (AASSM) gerçekleşen buluşmada Soyer'in örgüte kentin gündem konularında da detaylı bir rapor sunduğu bildirildi. 

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir'de koordinasyon zirveleri tam gaz devam ediyor. 

CHP'de kazanılan Menderes başkanvekillliği seçimi sonrası Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile İl Örgütü bir kez daha bir araya geldi. 

Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde (AASSM) gerçekleşen buluşmaya Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer ve CHP İl Başkanı Deniz Yücel'in yanı sıra il yöneticileri katıldı. 

Buluşmada ilk gündem Menderes'teki seçim oldu. Soyer ve Yücel ile il yönetimi herhangi bir kriz yaşanmadan aşılan ve firesiz kazanılan seçim nedeniyle karşılıklı olarak memnuniyetlerini dile getirdi. 

Toplantıda ayrıca Başkan Soyer'den örgüte dönemin kalan 1.5 yıllık süresinde planlanlanan çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulunduğu öğrenilirken, kentin gündem konularında da detaylı bir rapor sunduğu bildirildi. 

Edinilen bilgiye göre Soyer örgüte hazırlıkları süren ve programı büyük ölçüde şekillenen İzmir'in 100. yıl kutlamalarının tüm detaylarını anlattı. Büyükşehir Belediye Başkanı ayrıca toplantıda kente Ağustos ayında ön buluşmalarla start alacak ve Şubat 2023’te ise büyük kongresi yapılacak İktisat Kongresi sürecinin detaylarını da paylaştı. 

Soyer'in kentin bir diğer gündem konusu koku sorununda yapılan ve yapılacak çalışmaları detaylandırdığı buluşmada ayrıca yangınlarda mücadele konusunda da bir sunum yaptığı öğrenildi. 

Toplantının sonunda başkanların ve il yöneticilerinin örgüt-belediye koordinasyonu ve bu koordinasyonu güçlendiren buluşmalardan memnuniyetlerini dile getirdikleri ifade edildi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir