MENÜ
İzmir 21°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AASSM'de zeytin altında viyolonsel rüzgarı
Kültür-Sanat
29 Temmuz 2025 Salı 09:42

AASSM'de zeytin altında viyolonsel rüzgarı

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nin (AASSM) bahçesindeki zeytin ağacının altında gerçekleştirilen “Zeytin Altında” konserleri kapsamında sahne alan MAV Cello Ensemble, sanatseverlerde yaz esintisi yaşattı.

MAV Cello Ensemble, İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nin “Zeytin Altında” konserleri kapsamında muhteşem bir konser verdi. Merkezin bahçesinde bulunan zeytin ağacının altında “Cello ile Dünya Turu” adıyla düzenlenen konser, izleyenlere müzik şöleni yaşattı.


MAV Senfoni Orkestrası'nın viyolonsel sanatçılarından oluşan MAV Viyolonsel Topluluğu, beş yıldır birlikte çalıyor. Opera sanatçısı Klara Kolonits, viyolonsel sanatçıları Ditta Rohmann ve Gustav Rivinius'un konserlerine konuk olarak katılan topluluğun repertuvarı, Barok dönemden 21. yüzyıla kadar klasik müzik, tango, ragtime, caz ve film müziklerini kapsıyor. Topluluk, Richard Rozsa, Mate Tomasz, Rita Vadasz, Krisztina David, Marcell Vamos ve Katalin Vamos’tan oluşuyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Gerçek İzmir