MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti, Bayraklı Şehir Hastanesi için tarih verdi!
Sağlık
6 Ekim 2020 Salı 19:57

AK Parti, Bayraklı Şehir Hastanesi için tarih verdi!

Bayraklı Belediyesi’nin AK Partili Meclis Üyesi Murat Pervane, şehir hastanesi özelinde önemli bir bilgi paylaştı. Pervane, “Bayraklı Şehir Hastanesi ile ilgili bilgi vermek istiyorum. Yılbaşından sonra hükümetimizin desteğiyle açılacak. Personel alımlarına başlandı. Yılbaşından sonra İzmir halkının hizmetine sunulacak” dedi.

GERÇEKİZMİR- Bayraklı Belediyesi’nin meclis toplantısında konuşan AK Partili Meclis Üyesi Murat Pervane önemli bir bilgi verdi.

Yapımı devam eden Bayraklı Şehir Hastanesi’nin personel alımına başladığını duyuran Pervane, açılış için ise tarih verdi. Hastanenin yılbaşından sonra faaliyete geçeceğini belirten Pervane, “Bayraklı Şehir Hastanesi ile ilgili bilgi vermek istiyorum. Yılbaşından sonra hükümetimizin desteğiyle açılacak. Personel alımlarına başlandı. Yılbaşından sonra İzmir halkının hizmetine sunulacak” açıklamasına imza attı. 

Konuyla ilgili meclis toplantısında söz alan Hızal, “Hayalleri gerçeğe çeviren bir siyasi partinin temsilcileri olarak cumhuriyet tarihinin en büyük projesiyle gurur duyuyoruz. Biz hayal denilen şeyleri gerçeğe çevirdik. Personel konusunda ilgili merciler ve devlet kademesi gerekli açıklamaları yapacaktır. Biz sadece vatandaşımızı bilgilendiririz. Bir personel alımı falan söz konusu değil” dedi.

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal da, “ Söz konusu yatırımın önünden geçtiğimizde bir özel teşebbüs gibi görünüyor. Özel bir şeyler yazıyor. Personel alımı diye bir şey olmayacak diye biliyorum. Zaten kapatılan diğer hastanelerden personeller gelecek” açıklamasında bulundu.

Hızal ise, “Kapatılan hastanelerle ilgili de bankalığımız bilgiler verecek. Şu aşamada personel alınacak, alınmayacak ifadeleri kullanılması doğru değil. İl Sağlık Müdürlüğü gerekli açıklamayı yapacaktır” dedi.  

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, geride kalan Nisan ayında hastanenin fiziki olarak yüzde 65'inin tamamlandığını, teknik ekipmanlarının yüzde 85'inin de yerlerine konuşlandırıldığını belirtmişti. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir