MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti Çiğli'de flaş gelişme: Teşkilat yine o isme emanet!
Politika
21 Eylül 2017 Perşembe 08:37

AK Parti Çiğli'de flaş gelişme: Teşkilat yine o isme emanet!

AK Parti Çiğli İlçe Teşkilatı’nda flaş bir gelişme yaşandı. 2016 yılının Şubat ayında teşkilat başkan yardımcılığından alınan ve kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edilip uyarı cezası alan Ahmet Tok’a aylar sonra yeniden teşkilat emanet edildi. Tok, il başkan yardımcısı Adnan Yılmaz’la mahkemelik olmuştu.

GERÇEKİZMİR - AK Parti Çiğli Teşkilatı’nda flaş bir gelişme yaşandı. İlçe Başkanı Sedat Karatekin çok konuşulacak revizyonlara imza attı.

2016 yılının Şubat ayında AK Parti il yönetimi tarafından İl Başkan Yardımcısı Adnan Yılmaz’a küfür ettiği gerekçesiyle teşkilatlardan sorumlu ilçe başkan yardımcılığı görevinden alınan, hakkında disiplin mekanizması çalıştırılan ve kesin ihraç istemiyle sevk edildiği kuruldan uyarı cezası alan, Yılmaz ile de mahkemelik olan Ahmet Tok’a yeniden ilçe teşkilat başkan yardımcılığı görevi verildi.

7 YIL BAŞKANLIK YAPTI
Partide 7 yıl ilçe gençlik kolu başkanlığı yapan Tok, yeni süreçte mahallelerde parti teşkilatlanmasına yönelik çalışma gerçekleştirecek.

Öte yandan AK Parti Çiğli'de teşkilat başkan yardımcılığı görevini sürdüren Serdar Malkoç ise siyasi ve hukuk işlerinden sorumlu başkan yardımcısı oldu. Bu görevi daha önce Mustafa Akar yapıyordu. Çevre ve Şehircilikten sorumlu ilçe başkan yardımcılığına ise Hikmet Kaya yerine Celal Şenay getirildi.

İFTAR ORGANİZASYONUNDA KRİZ ÇIKMIŞTI
Tok’un disiplin cezası aldığı dönemde AK Parti Çiğli İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar organizasyonunda yer almasına İl Başkanı Bülent Delican ve il başkan yardımcıları tepki göstermiş, iftara katılmamışlardı. O dönem ilçe başkanı Karatekin, il binasına savunmaya çağrılmıştı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir