MENÜ
İzmir 19°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti İzmir 'Vefa iftarı'nda buluştu: Şengül'den teşkilata önemli mesajlar!
Politika
20 Mayıs 2018 Pazar 08:59

AK Parti İzmir 'Vefa iftarı'nda buluştu: Şengül'den teşkilata önemli mesajlar!

AK Parti İzmir'de partiye kuruluşundan bu yana emek vermiş isimleri bir araya getiren 'Vefa İftarı'nda İl Başkanı Şengül'den teşkilata önemli mesajlar geldi.

GERÇEKİZMİR -AK Parti İzmir teşkilatı, il binasının bahçesinde düzenlenen 'Vefa itfarı'nda bir araya geldi. Partide geçmişten bu yana görev yapmış isimleri bir araya getiren program, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Yaklaşık bin kişinin katıldığı iftara katılan partililer orucunu açtıktan sonra hoca eşliğinde şükür duası yaptı.

Partinin kuruluşundan bugüne partiye emek vermiş isimleri bir arada görmekten mutluluk duyduğunu ifade eden İl Başkanı Aydun Şengül, davalarında kızma, küsme ve dargınlık olmadığına dikkat çekti.

LİDERİMİ SEVİYORUM
"Geçen süreç içinde uzun yıllar koşturdunuz, gecenizi gündüze kattınız, elinizden geleni yaptınız. Bu süreç sonunda bazen aktif görevlerde olduk. Bazen de dışında. Dışında olduğumuzda 'Bize nasıl bakıyorlar' diye hiç umursamadık” diyen Şengül  “Ben liderimi seviyorum. Türkiye'yi seviyorum. Gerisinin hiç önemi yok” dedi.

“Gelecekte çocuklarımıza müreffeh bir Türkiye bırakmak istiyorsak daha da çalışmalıyız” diyen Şengül, sözlerine şöyle devam etti:

“Bu coğrafyada mazlumların sesi oluyoruz. Bunu da liderimizle birlikte gerçekleştiriyoruz. Çok detaya girmeye gerek yok. Yükümüz çok ağır, hepimize çok önemli görevler düşüyor. Kendimizi ön plana çıkarırsak davaya ihanet etmiş oluruz."

YÜZDE 40'I GEÇERİZ
Seçim sürecinde herkesin alanda çalışma yapmasını isteyen Şengül, “ Biz eğer küskün insanlara dışarıda kalmış insanları dokunabilirsek, sadece onlara dokunsak yüzde 40'ı geçeriz. Biz samimi alçak gönüllü olalım her şeyi hallederiz. Ben bu motivasyonu teşkilatımızda görüyorum. Birliğimizi beraberliğinizi bozmasın. Bir ay evinimizden helallik isteyelim. 4-5 saat uyuyalım bir şey olmaz. Ben iftarlardan sonra ilçeleri geziyorum. İnanılmaz keyif alıyorum. Bulunduğum görevi hakkıyla yerine getirmek için elimden geleni yapıyorum. İnşallah Allah bizi bu çıktığımız yolda mahcup etmesin, birlik beraberliğimiz bozmasın” diye konuştu.

AK Parti İl Kurucusu ve AK Parti İzmir eski milletvekili İsmail Katmerci ve AK Parti eski İl Başkanı Ali Aşlık da programda konuşma yaptı, partide emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir