MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti İzmir'de 190 kadın aday adayıyla mülakat...Raporlar Ankara'ya gidecek!
Politika
28 Aralık 2018 Cuma 16:15

AK Parti İzmir'de 190 kadın aday adayıyla mülakat...Raporlar Ankara'ya gidecek!

AK Parti İzmir’de belediye başkan ve meclis üyesi kadın aday adayları ile mülakat için İzmir’e gelen AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Ege Bölge Koordinatörü ve Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, 2 gün boyunca yaklaşık 190 kadın aday adayı ile görüştüklerini belirterek, mülakat raporlarını Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ileteceklerini ifade etti.

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR- AK Parti’nin 81 ilde gerçekleştirdiği kadın belediye başkan ve meclis üyesi aday adayları mülakatlarının İzmir ayağı sonlandırıldı. AK Parti Genel Merkez Kadın Kollar Ege Bölge Koordinatörü ve Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Berçin Havva Öztürk ve AK Parti İzmir Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ  tarafından gerçekleştirilen mülakatlarda 2 gün boyunca yaklaşık 190 kadın aday adayı ile görüşüldü.

AK PARTİ'DE KADINLARIN KOTAYA İHTİYACI YOK

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları başkanlığındaki 2 günlük mülakat mesaisine yönelik açıklama yapan AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Ege Bölge Koordinatörü ve Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, “Kadın başkan ve meclis üyesi aday adaylarımızla görüşmeler gerçekleştirdik. Genel Merkez’de bir değerlendirmenin ardından üst kurula göndereceğiz. Genel Kadın Kolları Türkiye’deki en etkin sivil kuruşlardan bir tanesidir. Biz de bu raporları beyefendiye sunacağız. İlin milletvekilleri il başkanlarımızla birlikte de değerlendireceğiz. AK Parti’nin anketleri, çalışmaları bu bağlamda önemlidir. Doğru kararı vermeye çalışıyoruz. İzmir’e en iyi hizmet edebilecek adaylarımızı seçmeye çalışacağız. 180’nin üzerinde aday adayı ile görüştük. Bu ilk faslımız, ikincisi de gerçekleşecek. Bu, AK Parti’nin kadın siyasetinde geldiği noktadır. Kotanın ihtiyacı olmadan kadınların AK Parti’yi tercih ettiğini, kendini temsilini AK Parti’de gördüğünün  göstergesidir” diye konuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir