MENÜ
İzmir
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti İzmir'de 2 ilçede daha başkanlar 'yokum' dedi!
Politika
26 Şubat 2020 Çarşamba 09:03

AK Parti İzmir'de 2 ilçede daha başkanlar 'yokum' dedi!

AK Parti İzmir’de 'değişim' kararı alınan ilçelerde başkanlardan kongrede aday olmayacaklarına dair açıklamalar art arda geliyor.  Menemen ve Çeşme'de de ilçe başkanları yeni dönem için aday olmayacağını açıkladı. Öte yandan AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş İzmir’de siyaset akademisinin ilk dersini verecek.

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR-AK Parti İzmir’de ilçe kongre maratonu öncesinde hareketlilik sürüyor. 8 Mart tarihinde start alacak kongreler süreci öncesinde ilçe başkanlarından yeni dönem için ‘aday olmayacağım’ açıklamaları peş peşe geliyor.

Geçtiğimiz günlerde Buca İlçe Başkanı Ali Boyla, Selçuk İlçe Başkanı Halil Düztaş, Torbalı İlçe Başkanı Hasan Akbıyık, Kemalpaşa İlçe Başkanı Mehmet Ali Demirtaş ve Ödemiş İlçe Başkanı Ramazan Şerif Delibalta ilçe kongresinde aday olmayacağını açıklamıştı. Güzelbahçe İlçe Başkanı Saime Uz ise kongre öncesi istifa kararı almıştı.

Yeni dönem için ‘yokum’ diyen başkanlara 2 isim daha eklendi. AK Parti Menemen İlçe Başkanı Muzaffer Sıtkı Yüksel ve Çeşme İlçe Başkanı İlter Etike, kongrede aday olmayacaklarını açıkladı. İki başkan aldıkları kararı sosyal medya hesaplarından duyurdu.

KURTULMUŞ  DERS VERMEYE GELİYOR!

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş İzmir’de siyaset akademisinin ilk dersini verecek.

AK Parti AR-GE Başkanlığı tarafından toplumsal sorunları tanımlamak, halkın beklenti ve ihtiyaçlarına göre çözümler ve stratejiler belirlemek ve eğitim faaliyetlerini yürütmek amacıyla 2008 yılında kurulan AK Parti Siyaset Akademisi’nin 19’uncu dönem dersleri başlıyor.

Türkiye’deki 38 il teşkilatı arasında en yüksek katılımın sağlandığı İzmir’de akademinin ilk dersini AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş verecek.

Kurtulmuş, 3 Mart Salı Günü İzmir Atatürk Kültür Merkezi’nde saat 18.00 ile 20.00 arasında siyaset akademisi kursiyerlerine ilk dersi verecek.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir