MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti İzmir'de 3 aşamalı saha planı!
Politika
28 Mayıs 2018 Pazartesi 12:05

AK Parti İzmir'de 3 aşamalı saha planı!

AK Parti İzmir’de aday tanıtım toplantısının ardından saha çalışması start aldı. İl Başkanlığı ve SKM’nin koordinasyonunda yürütülen çalışmalarda adaylar 3 aşamalı alan çalışması yapıyor.

GERÇEKİZMİR – Türkiye 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi ve genel seçime kilitlendi.

Partilerde aday listelerinin belli olup adayların tanıtılması sonrası alan çalışmaları start aldı.

AK Parti İzmir’de adayların saha çalışmalarını, Hüseyin Özkan başkanlığındaki Seçim Koordinasyon Merkezi, il başkanlığı ve ilçe başkanlıklarıyla danışarak oluşturuyor.

Programlar 1’er haftalık şeklinde hazırlanıyor. Süreç boyunca çeşitli kentlerde olacak Başbakan Binali Yıldırım İzmir'de mini mitingler yapacak. Yıldırım dışında Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ve İzmir Milletvekili Mahmut Atila Kaya da İzmir'de ilçelerde bireysel çalışacak. Geriye kalan adaylar ise 2’şerli ve 3’erli gruplar halinde dolaşacak.

AK Parti İzmir’de adaylar 3 aşamalı saha çalışması yapacak. Sabahtan iftara kadar ilçelerdeki esnaf, STK, hastane ve muhtar ziyaretleri gerçekleşecek.  Aynı zamanda ilçelerdeki akil insanlarla bir araya gelinecek. Adaylar akşam bulundukları ilçelerdeki büyük iftar organizasyonlarına katılacak iftar sofralarında bulunacak. Adaylar iftar sonrası sahura kadar ev ziyaretleri yapacak.

İlk hafta programında adaylara kendi bölgelerindeki tüm ilçelere gidecek şekilde düzenleme yapıldı. Önümüzdeki haftadan itibaren yapılacak programlarda adaylar kendi bölgesi dışında diğer bölgeye de giderek temaslarda bulunacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 cengiz cansız
 28 Mayıs 2018 Pazartesi 20:44
kaç aşamalı yaparsanız yapın durum değişmez bir sokağa çıkında tepkileri görün
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir