MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti İzmir'de 'A Takımı' kulisleri: Kimlerin adı geçiyor?
Politika
30 Nisan 2019 Salı 12:55

AK Parti İzmir'de 'A Takımı' kulisleri: Kimlerin adı geçiyor?

AK Parti İzmir İl Başkanlığı’na Kerem Ali Sürekli’nin atanmasının ardından gözler yeni 'A Takımı'nda kimlerin yer alacağına çevrildi. Sürekli’nin yeni il yönetiminin bu hafta içerisinde netleşmesi beklenirken, kulislere isimler yansımaya başladı.

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR - AK Parti İzmir'de İl Başkanı Aydın Şengül’ün istifa etmesinin ardından il yönetimin de istifaları alınmıştı.

Şengül sonrası koltuğa oturan yeni İl Başkanı Kerem Ali Sürekli yeni yönetimi belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

Sürekli, yeni yönetim belirleme mesaisinde eski il yönetimi, ilçe başkanları, önceki dönemlerde çeşitli kademelerde görev alan teşkilat mensupları ile bir araya gelerek yeni kadro ile ilgili görüş alış verişinde bulunmuştu.

Yeni il yönetiminin bu hafta içerisinde netleşmesi beklenirken, Sürekli’nin 'A Takımı'na girmek isteyen isimlerin özgeçmişlerini aldığı ve toplam 600 kişiden yeni kadroda yer almak için talep geldiği öğrenildi.

Sürekli birkaç gün içerisinde 600 kişilik listeden eleme yaparak 50 kişilik asil yönetim kurulu listesini ve 25 yedek yönetim kurulu listesini oluşturacak. AK Parti İl Başkanı daha sonra bu listeyi Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’e onaylatmak için Genel Merkez'in yolunu tutacak.

Öte yandan Sürekli’nin 'A Takımı'na girecek olan isimler de kulislere yansımaya başladı.

Eski yönetimden; Nail Kocabaş, Hayrettin Uçak, Dilaver Kişili, Ahmet Şimşek, Kader Ertemiz, Can Yamaç’ı Sürekli’nin yeni dönemde de yönetimde alacağı konuşuluyor. 

Yeni 'A Takımı' için kulislere yansıyan diğer isimler ise İzmir Eski Milletvekili Nesrin Ulema, Kadın Kolları Eski Başkanı Gözde Keskin, 31 Mart yerel seçimlerinde Seferihisar Belediye Başkan Adayı olan Hamit Nişancı, Bülent Delican döneminde başkanvekilliği görevini yürüten Emrun Sulayıcı... 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir